Kiváló öblítés
Egyszerű beüzemelés
Globális tanúsítványok

Bebco EPS® 7500-as sorozatú öblítő és nyomásfokozó rendszer

Előnyök

Legmagasabb minőség a legkedvezőbb áron

Legmagasabb minőség a legkedvezőbb áron

A Bebco EPS 7500 sorozat nemcsak öblített nyomásfokozást tesz lehetővé, hanem folyamatosan felügyeli a szekrény állapotát, automatikus nyomásállítást végez és kimeneti riasztást ad a megbízható védelem érdekében. Fedezze fel ezt a csúcskategóriás öblítő- és nyomásfokozó megoldást a legkedvezőbb áron!
Sokoldalú alkalmazások világszerte

Sokoldalú alkalmazások világszerte

Az új Bebco EPS 7500 sorozatú öblítő- és nyomásfokozó rendszert piaci és a jövőben várható követelmények alapján fejlesztették ki. NEC, CEC, ATEX és IECEx harmadik féltől származó tanúsításokkal rendelkezik I. osztályú vagy II. osztályú, Div. 2 és Zóna 2/22 alkalmazásokhoz. Biztosítsa a védelmet a világ bármely táján!
Egyszerű beállítás és karbantartás

Egyszerű beállítás és karbantartás

A nagy méretű, többfunkciós érintőképernyő kényelmes beállítást tesz lehetővé, és hozzáférést biztosít a felhasználók számára a legfontosabb paraméterekhez. Az állapotjelző LED-ek, a nyomás oszlopdiagramja és az előre beállított programok leegyszerűsítik a működtetést. Használja ki a 7500-as típus egyszerű kezelhetőségét – hiszen nincs szükség hozzá műszaki szakértelemre!
Helytakarékos és rugalmas kialakítás

Helytakarékos és rugalmas kialakítás

A 7500 univerzális AC/DC tápellátású, továbbá panelre és kívülre szerelhetőként is kapható különböző tartozékokkal. Emellett az összes, egyedi és megbízható robbanásvédelmi funkciót egy különösen kis házba sűrítettük bele. Használja ki a gyors és egyszerű integráció előnyeit!

 

 

YouTube-videók – A 7500-as sorozatról egyszerűen

Az egyszerű, menüvezérelt felhasználói felületnek köszönhetően a 7500 rugalmasan beállítható, így széles körű műszaki ismeretek nélkül is könnyen beüzemelhető és karbantartható. Ebben a YouTube videóban Brent Dean termékmenedzser bemutatja, hogyan kell használni a beállítási menüt.

Brent Dean termékmenedzser bemutatja a Pepperl+Fuchs Bebco EPS 7500 sorozatú öblítő- és nyomásfokozó rendszerének LED-felépítését. Elmondja, hogy mit jeleznek a LED-ek és megmutatja, hogyan működnek az indítás ideje alatt.

Ebben a YouTube-videóban Brent Dean termékmenedzser elmagyarázza, hogyan kell bekötni a Type Z/Ex pzc öblítő- és nyomásfokozó rendszert. Nézze meg, hogyan lehet egyszerűen csatlakoztatni a tápellátást a 7500-as öblítőegységhez, a ház tápérintkezőjéhez, az elosztóhoz és a riasztási érintkezőhöz.

Purge 7500 dióhéjban

A 7500 sorozatú öblítő- és nyomásfokozó rendszer olyan megoldást nyújt, amely lehetővé teszi a hagyományos elektromos berendezések robbanásveszélyes területeken történő használatát. A védelmet igénylő eszközök olyan szekrényben találhatók, amelynek nyomása nagyobb az azt körülvevő robbanásveszélyes környezet nyomásánál. Tudjon meg többet a videóból a fejlett Bebco EPS 7500 sorozatról, amely egy költséghatékony, kompakt házban kínál minden szükséges funkciót...

360° – Fedezze fel a 7500-as sorozatot

Requires Goolge Chrome, Firefox, Safari, Opera, and Internet Explorer version 9 Beta
 
 

Bebco EPS® – A Purging Technology® vezetői

Már több mint 20 éve, hogy a Bebco EPS® öblítőrendszerek jól bevált kialakítást és megbízható védelmet biztosítanak a folyamat-automatizálási ipar számára. Mint a legelismertebb márkanév, a Pepperl+Fuchs nemzetközi vezető szerepet tölt be az öblítő- és nyomásfokozó rendszerek piacán, folyamatosan biztonságos és gazdaságos módszereket kínálva a felhasználóknak az elektromos berendezések robbanásveszélyes helyeken történő telepítéséhez.

Enviro-Line
Enviro-Line
Háztérfogat
250 lábig3 (7.08 m3)
3000 sorozat
3000 sorozat
Háztérfogat
250 lábig3 (7.08 m3)
5500 sorozat
5500 sorozat
Háztérfogat
250 lábig3 (7.08 m3)
6000 sorozat
6000 sorozat
Háztérfogat
250 lábig3 (7.08 m3)
6500 sorozat
6500-as sorozatú öblítő- és nyomásfokozó rendszer
Háztérfogat
450 lábig3 (12.75 m3)
7500 sorozat
7500-as sorozatú öblítő- és nyomásfokozó rendszer
Háztérfogat
450 lábig3 (12.75 m3)

Kapcsolat

Kérdése van a 7500-as sorozatú öblítő- és nyomásfokozó rendszerrel kapcsolatban? Szeretne több információt kapni? Örömmel segítünk! Egyszerűen töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, és küldjön nekünk üzenetet.