Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Öblítési- és nyomásfokozó technológia – Bebco EPS®

Bevált védelem modern technológiával kombinálva

Az öblítés és nyomásfokozás a robbanás elleni védelem rendkívül hatékony módját képviseli napjaink globális automatizálási piacán. Ellentétben az elszigeteléssel vagy a megelőzéses védelemmel, az öblítés és nyomásfokozás az egyetlen olyan technológia, amely megfelel a sztenderd szekrénnyel rendelkező általános célú berendezésekrobbanásveszélyes helyeken történő használatával szembeni követelményeknek.

A több mint 20 év tapasztalatára építő Pepperl+Fuchs Bebco EPS öblítő- és nyomásfokozó rendszerek széles körű ismertségnek örvendenek a folyamatautomatizálási iparban. A Purging Technology® vezetőjeként olyan innovatív megoldások kifejlesztésével foglalkozunk, amelyek megfelelnek az Ön alkalmazása által támasztott elvárásoknak. Technológiánk amellett, hogy rendkívül könnyen kezelhető öblítést és nyomásfokozást tesz lehetővé, folyamatosan nyomon követi a szekrény állapotát, automatikus módosításokat hajt végre, és kimeneti riasztásokat biztosít a megbízható védelem érdekében. Ismerje meg, hogyan biztosíthatja a legokosabb módon a robbanásveszélyes helyek védelmét, és konfigurálhatja saját öblítő- és nyomásfokozó rendszerét!


e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön rendszeresen az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás