Sokoldalúság. Megnövelt teljesítmény. Maximális biztonság.

GR-sorozat: Új, üvegszállal megerősített burkolat sorozat

Előnyök

robbanásvédelem ikon

Megoldás Önnek, robbanásveszélyes területekre

A megnövelt biztonságú (Ex e) és gyújtószikramentes (Ex i) típusú védelemmel ellátott, testreszabott megoldásokhoz kifejlesztett új GR-szekrénysorozat portfóliónk különböző termékeihez áll rendelkezésre, beleértve a globális használatra vonatkozó tanúsítványt is az Ön üzemében.
GR sorozatú szekrény-kialakítás

Intelligens kialakítás

A tervezési szakaszban a felszerelési alapot nem igénylő DIN-sín szabad elhelyezése lehetővé teszi, hogy a 13 szekrénytípus bármelyikébe még több alkatrészt és funkciót is beépíthessen.
Akár -60°C-os hőmérsékleten is használható.

Megnövelt hőmérsékleti tartomány

A rendkívül masszív GR sorozatú GRP-szekrények akár -60 °C-os hőmérsékletet is kibírnak. Sokoldalúak, hiszen a szekrénysorozat darabjai számos alkalmazás esetén a rozsdamentes acél szekrények helyett is használhatóak.
Egyszerű kezelés

Egyszerűvé tett kezelés

Az okosan megtervezett funkciók kényelmes, egyszemélyes szerelést, karbantartást és rugalmas bővítést tesznek lehetővé – így idő takarítható meg, és a berendezések kezelése is sokkal könnyebb! 

Egy szekrény, számos alkalmazás – az új GR­sorozat

A Pepperl+Fuchs úttörő módon teljesen újratervezte a GR-sorozatot, mely üvegszállal megerősített poliészterből készült, és fokozott biztonságú (Ex e), illetve gyújtószikramentes (Ex i) védelemmel van ellátva. Az elektromos robbanásvédelem terén szerzett sokéves tapasztalat alapján számos funkció új, modernizált kialakítást kapott, lehetővé téve a kompromisszummentes használatot többféle alkalmazás esetén is.

A tervezési rács számos különböző konfigurációt tesz lehetővé
Minden elektromos készülék, valamint a szükséges szerelési eszközök, például csatlakozók és kapcsolóelemek a kívánt magasságban rögzíthető a 10 mm-es DIN-sínes rácson – további szerelőlemez használata nélkül. Az egyedi konfigurációhoz 13 szekrénytípus áll rendelkezésre különböző, 10x10x07 cm-től 48x60x24 cm-ig, vagy 36x72x24 cm-es méretekben.
A tömítési szélek védelme tartós IP-védelmet biztosít
Egyedülálló jellemző az integrált védőállvány, amely megvédi a tömítési széleket a sérülésektől még akkor is, ha a nyitott szekrényeket telepítés, újrahuzalozás és karbantartás során egymásra rakják. Ez a megbízható, tervezett IP-védelem.
A csavarhúzós emelési pontok megkönnyítik a kezelést
A csavarhúzós emelési pontok lehetővé teszik a szekrény fedelének egyszerű kinyitását, még akkor is, ha az a hosszú távú használat során beragadt.
A csuklópántok megkönnyítik a karbantartási feladatokat
A robusztus és tartós csuklópántok jelentősen megkönnyítik a berendezések karbantartását.

1-2-3: Egyszerű telepítés mindössze három lépésben

Egyszerű telepítés mindössze három lépésben

Az egyedi kialakítású szekrény különösen egyszerűvé teszi a felszerelést. Az egymástól független telepítési lépéseknek köszönhetően még a nagy és nehéz szekrények felszereléséhez is elég egyetlen személy: Először hozzon létre két fix pontot (1-2). Akassza fel a szekrényt a két pontnál. Ezután fúrjon még két lyukat (3), helyezze be az összes csavart, majd húzza meg őket. 

A szélsőséges hőmérséklet igazi mesterei

GR-sorozat mostoha környezetben való használatra

-60°C és +65 °C közötti kibővített hőmérséklet-tartomány alkalmassá teszi a szekrényeket mostoha körülmények között történő alkalmazásra. Számos alkalmazásban alternatívát jelentenek az ilyen alacsony hőmérsékleten általánosan használt rozsdamentes acél szekrényekkel szemben.

Szakértők a robbanásvédelemben

Vegye fel szakértőinkkel a kapcsolatot

A folyamatautomatizálás területén régóta jelen lévő partnerként az ügyfelek elégedettsége kiemelt fontosságú számunkra. Ezért nagy jelentőséget tulajdonítunk a tapasztalatra és tudásra alapozott nemzetközi jelenlétnek. Több mint 300 helyi értékesítési képviselő segítségével szakértőink világszerte állnak az Ön rendelkezésére. Megoldástervező központjainkban olyan termékmegoldásokat hozunk létre minden nap, amelyek tervezése, gyártása és tanúsítása az ügyfél igényei szerint történik!

Portfóliónk és az 5 napos ígéret

A Herbert Schober, EPE & Solutions Global ügyvezető alelnökkel készült interjúnkban megismerheti a robbanásvédelmmel kapcsolatos elektromos alkatrészeink és rendszereink átfogó portfolióját. Tudjon meg többet az öt nap alatt szállításra kész, robbanásveszélyes területekre szánt, nagy mértékben testre szabható, tanúsított kapcsolódobozokról!

Kapcsolat

Kérdése van az üvegszálas erősítésű szekrénysorozattal kapcsolatban? Szeretne több információt kapni?
Örömmel segítünk! Egyszerűen töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, és küldjön nekünk üzenetet.