Robbanásveszélyes területek digitalizálása.
Kapcsolat engedélyezése.
A mobilitás fokozása.

Digitális termékek és szolgáltatások

Az előnyök áttekintése

asztali ikon

Központi platform

A kezdetektől fogva támogatjuk Önt – a konfigurációtól a hibaelhárításig: Az egyedileg előre konfigurált eszközöket a kézbesítés után azonnal használatba veheti. A mobileszközök üzembe helyezése, kezelése és elemzése kényelmesen, egy központi platformról történik. A szoftverfrissítések világszerte egyszerre elérhetők.
grafikon ikon

Jobb minőség

Az új platformmal minden eszköz konfigurálható és kezelhető, megakadályozva a hibalehetőségeket a kézi folyamatoknál. Az élő és előzményadatok bármikor elvégezhető kiértékelése biztosítja a mobileszközök folyamatosan magas adatminőségét, valamint megbízható és optimális működését.
diagram ikon

Valós idejű diagnosztika

Szükség esetén valós idejű működési adatok és hibanaplók kérhetők be a mobileszközökről, így bármikor, bárhol figyelemmel kísérheti az eszközök állapotát. Ez segít a hibák gyors észlelésében és korai szakaszban történő kijavításában.
biztonság ikon

Magas fokú biztonsági szabvány

A biztonsági szempontból kritikus folyamatok, például a szoftveresemények a platformon keresztül elemezhetők és nyomon követhetők a szoftverhibák, földrajzi adatok és Wi-Fi-lefedettség közötti korai korreláció létrehozásáért. A felhőszerverek németországi üzemeltetése megfelel a legmagasabb adatvédelmi szabványoknak, így Ön élvezheti az adatok magas fokú rendelkezésre állását és biztonságát!

Egyszerű konfigurálás és intuitív mobileszköz-kezelés

A Pepperl+Fuchs márkacsalád Digitális termékek és szolgáltatások online portálja egyetlen platformon ötvözi az automatizált előkészítést a mobileszköz-kezeléssel és a valós idejű megfigyelési funkcióval. Az ügyfél kérésére a platform teljes körű mobileszköz-kezelő rendszerként is szolgálhat, amely lehetővé teszi a távoli és egyidejű eszközkezelést globális szinten. A mobileszközök az egyes ügyfelek igényei szerintelőre konfigurálva érkeznek, a kézbesítést követően pedig azonnal használatra készek. A frissítések az online platformon keresztül bármikor, működés közben is elvégezhetők anélkül, hogy a helyi informatikai osztályokat be kellene vonni, vagy az eszközöket a központba kellene küldeni. A múltbéli és a valós idejű adatok elemzése bármikor lehetséges. Az elemzési funkció átfogó betekintést nyújt a vállalatoknak a folyamatokba, és gyorsan feltárja a hibás vagy biztonsági szempontból kritikus eljárásokat vagy interakciókat. 

Ön teljes körű, használatra kész szolgáltatást kap, amely egységes minőséget és biztonságot garantál a vállalat összes eszközén. Ez nemcsak időt takarít meg, hanem értékes erőforrásokat is!

digitális termékek és szolgáltatások áttekintése

Tudjon meg többet a használatra kész szolgáltatásunkról

Az okostelefonok, táblagépek és digitális munkafolyamatok a modern munkakörnyezet szerves részévé váltak. Tekintse meg a videót, és tudjon meg többet a használatra kész szolgáltatásunkról, amely az eszközök egyedi konfigurációjától a diagnosztikáig, támogatást nyújt az Ön számára, folyamatosan kiváló minőséget és biztonságot biztosítva ezzel.

Videónkban Christopher Limbrunner műszaki értékesítő specialista bemutatja a digitális termékek és szolgáltatások online platformját, amely teljes értékű vállalati mobilitási rendszerként használható. Ezen felül a felhasználók olyan különféle alkalmazások közül választhatnak, amelyek megkönnyítik mindennapi munkájukat. Ilyenek például a vonalkód-beolvasó alkalmazás vagy az egyedül dolgozók alapvető védelmét biztosító alkalmazás.

A mobileszközök és szolgáltatások szakértőinek meglátásai

Tekintse meg a Keynote előadást, és ismerje meg a gyújtószikramentes mobileszközök legfontosabb alkalmazásait, valamint azt, hogy a digitális szolgáltatások hogyan javítják az eszköz adatminőségét, átláthatóságát és biztonságát.

A gyújtószikramentes mobileszközök globális piacvezetőjeként a konfigurációtól és a kezeléstől kezdve a (valós idejű) készülékadatok értékeléséig támogatjuk ügyfeleinket. Merüljön el mobil munkatárs megoldásainkban, és ismerje meg, hogyan javíthatja az adatminőséget, a termelékenységet és az alkalmazottak biztonságát!

A (robusztus) okostelefonok, táblagépek és a környező infrastruktúra használata magán- és szakmai szféránkban a megnövekedett hatékonyságot, az információk elérhetőségét és a biztonság fokozását szolgálja. Ebben a panelbeszélgetésben Marco Kuhn, Roolf Wessels és Jörg Hartleb, az Ecom Instruments GmbH vállalat munkatársai osztják meg egymással a mobileszközökkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos ismereteiket és tapasztalataikat.

Előkészítés és regisztráció

Szükség esetén a mobileszközök egyedi alapértelmezett beállításokkal, például egyéni biztonsági beállításokkal, alkalmazásszoftverrel vagy már beállított Wi-Fi-kapcsolattal is elhagyhatják a gyárat. A központi előkészítési szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az eszközöket a kézbesítést követően a világ bármely pontján telepíthesse. Nagyszámú új eszköz vásárlásakor a vállalatok a nehézkes kézi, gyakran hibalehetőségeket rejtő beállítások mellőzése révén időt takaríthatnak meg.

Ez a kézbesítés pillanatától kezdve egységes (biztonsági) szabványt és kiváló minőségét garantál az összes eszköz számára. Egy mobileszköz beállítása szolgálhat „etalonként”, amely könnyen átküldhető más eszközökre, és a visszaállítások vagy javítások esetén reprodukálható.

előkészítés és regisztráció

Konfiguráció és kezelés

konfiguráció és kezelés

Mobileszköz-kezelő

A Mobileszköz-kezelő (MDM) megoldás a platform központi részeként a speciális beállítások konfigurálását, valamint az eszközök és az egyéni felhasználói profilok online kezelését teszi lehetővé. A kis- és középvállalkozások az eszközt azonnali megoldásként használhatják mobileszközeik kezelésére, míg a nagyvállalatok számára az MDM szoftver leegyszerűsíti a vállalat tulajdonában lévő eszközök kezelését a harmadik felek számára. A teljes eszközkészlet szükséges alkalmazásai, valamint Wi-Fi-, e-mail- és VPN-beállításai távolról is meghatározhatók. Az eszköz állapotának megtekintésén és az opcionális helykövetési funkción kívül az eszközök szükség szerinti zárolására és teljes visszaállítására is lehetőség van.

Mobilalkalmazás-kezelés
Mobiltartalom-kezelés
Mobilazonosítás-kezelés
mobilalkalmazás-kezelés

Mobilalkalmazás-kezelés

Ez a funkcionális terület lehetővé teszi az alkalmazások telepítését, kezelését és biztosítását az eszközökön: Az alkalmazások terjesztése közvetlen push értesítés formájában történik a mobileszközre vagy a vállalat saját App Store áruházán keresztül.

Elemzés és diagnosztika

elemzés és diagnosztika

A kifejezetten elemzésre és diagnosztikára kifejlesztett eszközök folyamatos információkat nyújtanak a készülék állapotáról. Problémák esetén a meghatározott diagnosztikai adatokat a támogató csoport rendelkezésére lehet bocsátani, így a problémák azonnal azonosíthatók és javíthatók. Erre a célra az eDIAGNOSTICS és az eANALYTICS eszköz áll rendelkezésre (2020 decemberétől).

Kapcsolat

Kérdése van digitális termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban, vagy szeretne további információkat kapni? Örömmel segítünk! Egyszerűen töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, és küldjön nekünk üzenetet.