Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Valós idejű állapotelemzés mobileszközök számára

Alkalmazás

A mobileszközök hatékony munkahelyi használatához folyamatos állapotfigyelés szükséges. Az eszközöknek megbízhatónak kell lenniük a meghibásodások elkerülése érdekében. Az is fontos, hogy minden alkalmazás naprakész legyen, és az eszköz részegységei, például az akkumulátor és az érzékelők tökéletes állapotban legyenek. Ez az egyetlen módja annak, hogy az eszközök állandó támogatást nyújtsanak a mobil munkavállalóknak, akik így korlátozás nélkül végezhetik el feladataikat.


Cél

A digitális megoldások nélkülözhetetlenek a mobil eszközök állapotának figyeléséhez és az összes alkatrész működésének biztosításához – manuális tesztelés nélkül. A Pepperl+Fuchs márkacsaládhoz tartozó ecom eDIAGNOSTIC alkalmazása lehetővé teszi mindezt...


Megoldás

Az ecom digitális diagnosztikai és elemzési eszköze lehetővé teszi a vállalati mobileszközök valós idejű felügyeletét. Az eDIAGNOSTIC alkalmazás ellenőrzi az összes releváns adatot, például az akkumulátor állapotát, a töltési ciklusokat, a hátralévő üzemidőt és az egyes alkalmazások energiafogyasztását. Az alkalmazás az érintőképernyő, a hangszórók, az érzékelők és a Wi-Fi-vevő állapotát is megvizsgálja.

A beépített frissítési mechanizmus biztosítja, hogy az alkalmazások mindig naprakészek legyenek, a hibajelentés pedig segít azonosítani az eszközön belüli hibaforrásokat. A felhasználó választhat a teljes diagnosztika és az egykomponensű diagnosztika között. E-mail kliens hiányában a diagnosztikai jelentések exportálhatók az alkalmazáson belüli kliensen keresztül. Az eszköz a jelentéseket közvetlenül az ecom szakembereinek küldi, így a problémákat azonnal meg lehet oldani.

2020 decemberétől kezdve az információk is visszakereshetők lesznek. A funkció hozzáadását követően az eANALYTICS segítségével azonosíthatók lesznek a vezeték nélküli infrastruktúra hibás alkatrészei, valamint azok az alkalmazásbeállítások, amelyek nagy energiafogyasztást vagy eszközhibákat okoznak.Az eDIAGNOSTIC alkalmazás lehetővé teszi a vállalati mobileszközök valós idejű felügyeletét.

Előnyök

Az ecom eDIAGNOSTIC alkalmazása lehetővé teszi a mobil dolgozók számára, hogy átfogó eszközellenőrzést végezzenek anélkül, hogy minden összetevőt külön kellene értékelniük. Így a dolgozók anélkül támaszkodhatnak a készülékre, hogy a kézi átvizsgálással időt kellene tölteniük. A vállalatok számára is előnyös az alkalmazás, mivel biztosítja, hogy az eszközön elérhető összes program naprakész legyen. Ez nem csak az adatbiztonsághoz járul hozzá, de az alkalmazottak védelmét is szolgálja.

Fontos, hogy az eszköz funkciói állandóan elérhetőek legyenek a vállalatok és az alkalmazottak számára. Az eszköz állapotának ellenőrzésével a problémák észlelhetők, mielőtt felmerülnének. Ez azt jelenti, hogy az akkumulátor, az érzékelők vagy a kulcsok károsodását a rendszer időben észleli, így a berendezés szervizelhető vagy cserélhető, mielőtt a meghibásodás problémává válna.


Rövid áttekintés

  • Azonnali információk a valós idejű eszköz állapotáról
  • Automatikus alkalmazásfrissítés indításkor
  • Valós idejű hibaelemzés
  • Az adatok belső elemzés útján történő nyomon követése
  • ecom szakértők által nyújtott támogatás a továbbított diagnosztikai jelentések alapján

e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön rendszeresen az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás
amplify – A Pepperl+Fuchs magazin

Fedezze fel online magazinunkat! Izgalmas sikersztorik, alkalmazástechnikai beszámolók, interjúk és regionális hírek várnak Önre.

főbb vizuális digitális termékek és szolgáltatások

A Digitális termékek és szolgáltatások online portál egy platformon ötvözi az automatizált előkészítést a mobileszköz-kezeléssel és a valós idejű megfigyelési funkcióval...