SIL és PL – funkcionális biztonság a Pepperl+Fuchs-tól

Több száz SIL/PL értékeléssel ellátott termék, ingyenes eszközök és prospektusok egy helyen: a „Funkcionális biztonság központ” a legjobb kiindulópont biztonsági funkciók kivitelezéséhez.

Funkcionális biztonság az Ön alkalmazásaihoz

A műszaki berendezések olyan komoly biztonsági kockázatot jelenthetnek, hogy a dolgozóknak nem lenne szabad a berendezés közvetlen közelében tartózkodniuk. Ilyen esetekben csökkenteni kell a felmerülő kockázatokat a berendezés biztonságos működtetése érdekében.

A Pepperl+Fuchs, mint az elektromos funkcionális biztonsági alkatrészek piacvezetője segít a szükséges szabványoknak történő megfelelésben. Akár SIL 3 minősítésű interfészmodult, akár PL e minősítésű érzékelőt keres, átfogó portfóliónkban megtalálja a megfelelő készüléket. 

Mi több, mi nem csupán alkatrészeket és megoldásokat kínálunk Önnek, hanem további eszközöket és ismereteket a funkcionális biztonsággal kapcsolatban. Ezen a weboldalon SISTEMA könyvtárakat tölthet le, érdekes interjúkat olvashat házon belüli funkcionális biztonsági szakértőinkkel, vagy beszerezheti ingyenes digitális kiadványunkat, a Funkcionális biztonság kézikönyvet. Ez az 50 oldalas dokumentum értékes információkat és megfigyeléseket tartalmaz a mindennapi munkához.

A piacon elérhető legszélesebb körű biztonsági portfólió
A tudás a kulcs
Tanúsított minőség

Válassza ki a terméket

A Pepperl+Fuchs biztonsági termékei

A biztonsági szempontból releváns rendszer értékelése könnyebben elvégezhető, ha már ismert a vonatkozó komponensek meghibásodásának kockázata. Ennek érdekében a Pepperl+Fuchs a termékek széles választékán elvégezte a SIL/PL-értékelést.

Ezen az oldalon különböző kiválasztási szempontok között válogathat, mint például a biztonságintegritási szint, teljesítményszint, eszközfunkció és jeltípus, hogy gyorsan megtalálhassa a keresett SIL/PL-értékelt eszközt.

Irodalom és eszközök

Töltse le a funkcionális biztonsági kézikönyvet!

Töltse le most a funkcionális biztonsági kézikönyvet!

A funkcionális biztonságról szóló letölthető összefoglalónkban tisztázzuk azokat a fogalmakat és meghatározásokat, amelyek a kockázatok elfogadható szintre csökkentéséhez szükségesek. Az összefoglaló a veszélyek és a kockázatelemzés módszereinek konkrét szabványait és meghatározásait ismerteti.

Ismerje meg, hogyan telepítheti sikeresen a biztonsági berendezéseket, és tartson velünk egy gyakorlati esettanulmány erejéig, amelyben egy egyszerűsített, túltöltésgátló rendszert bemutató példával foglalkozunk. A kézikönyvet egy szószedet- és rövidítéslista zárja, amely segít a biztonsági terminológia gyors kikeresésében, amikor csak szüksége van rá.

Ismerje meg a szakértőket

Funkcionális biztonsági szakértők interjúi

A Pepperl+Fuchs funkcionális biztonsági alkatrészek terén betöltött vezető szerepének létfontosságú eleme a házon belüli szakértelem. Az „amplify” című digitális magazinunk interjújában Michael Kindermann funkcionális biztonsági vezető, Hasan Sülük funkcionális biztonsági vezető, valamint Dr. Andreas Hildebrandt képzési és bizottsági vezető megvitatják napi munkájukat, a jelenlegi szabványokat, amelyeknek a termékekkel meg kell, hogy feleljenek, illetve a tudás átadásának módszereit.

Olvassa el az interjút

A Pepperl+Fuchs éves SIL-előadássorozatával olyan eseménynek ad otthont, amelyet a felszólalók és a résztvevők egyaránt nagyra értékelnek. Ismerje meg a tizedik alkalmat és azt, hogy mitől olyan különleges a SIL-sorozat. 

Kapcsolat