SIL és PL – funkcionális biztonság a Pepperl+Fuchs-tól

Több száz SIL/PL értékeléssel ellátott termék, ingyenes eszközök és prospektusok egy helyen: a „Funkcionális biztonság központ” a legjobb kiindulópont biztonsági funkciók kivitelezéséhez.

Válassza ki a terméket

A Pepperl+Fuchs biztonsági termékei

A biztonsági szempontból releváns rendszer értékelése könnyebben elvégezhető, ha már ismert a vonatkozó komponensek meghibásodásának kockázata. Ennek érdekében a Pepperl+Fuchs a termékek széles választékán elvégezte a SIL/PL-értékelést.

Ezen az oldalon különböző kiválasztási szempontok között válogathat, mint például a biztonságintegritási szint, teljesítményszint, eszközfunkció és jeltípus, hogy gyorsan megtalálhassa a keresett SIL/PL-értékelt eszközt.

A piacon elérhető legszélesebb körű biztonsági portfólió
A tudás a kulcs
Tanúsított minőség

ÚJ! Az egyetlen SIL 3 portfólió világszerte minden jeltípushoz

SIL 3 kimeneti meghajtók a SIL 3 interfészmodulok portfóliójában

SIL 3 interfész alkatrészek

Az új SIL 3 kimeneti meghajtókkal a Pepperl+Fuchs pótolta a SIL 3 tanúsítvánnyal rendelkező galvanikus leválasztók portfóliójában az utolsó hiányzó láncszemet is. A gyújtószikramentes SIL 3 alkatrészek mostantól minden jeltípushoz elérhetők: digitálishoz és analóghoz egyaránt, az aktuátorok vezérlőjeleihez és a terepről érkező mért jelekhez is, továbbá mint DIN-sínre szerelhető eszközök és mint a csatlakozókártyák leválasztó komponensei is.

ÚJ! Megbízható védelem 3. kategória PL d szerint

USi-safety ultrahangos érzékelőrendszer

USi-safety ultrahangos érzékelőrendszer

A USi-safety ultrahangos érzékelőrendszer új lehetőségeket nyit meg a biztonsági alkalmazások előtt – legyen szó nagy kihívást jelentő, poros környezetről vagy épp kültéri helyszínekről. A gépek és járművek a számos egyéb előny mellett megbízhatóan védhetők a legmodernebb ultrahangos technológiával.

Irodalom és eszközök

Töltse le a funkcionális biztonsági kézikönyvet!

Töltse le most a funkcionális biztonsági kézikönyvet!

A funkcionális biztonságról szóló letölthető összefoglalónkban tisztázzuk azokat a fogalmakat és meghatározásokat, amelyek a kockázatok elfogadható szintre csökkentéséhez szükségesek. Az összefoglaló a veszélyek és a kockázatelemzés módszereinek konkrét szabványait és meghatározásait ismerteti.

Ismerje meg, hogyan telepítheti sikeresen a biztonsági berendezéseket, és tartson velünk egy gyakorlati esettanulmány erejéig, amelyben egy egyszerűsített, túltöltésgátló rendszert bemutató példával foglalkozunk. A kézikönyvet egy szószedet- és rövidítéslista zárja, amely segít a biztonsági terminológia gyors kikeresésében, amikor csak szüksége van rá.

Ismerje meg a szakértőket

Funkcionális biztonsági szakértők interjúi

A Pepperl+Fuchs funkcionális biztonsági alkatrészek terén betöltött vezető szerepének létfontosságú eleme a házon belüli szakértelem. Az „amplify” című digitális magazinunk interjújában Michael Kindermann funkcionális biztonsági vezető, Hasan Sülük funkcionális biztonsági vezető, valamint Dr. Andreas Hildebrandt képzési és bizottsági vezető megvitatják napi munkájukat, a jelenlegi szabványokat, amelyeknek a termékekkel meg kell, hogy feleljenek, illetve a tudás átadásának módszereit.

Olvassa el az interjút

A Pepperl+Fuchs éves SIL-előadássorozatával olyan eseménynek ad otthont, amelyet a felszólalók és a résztvevők egyaránt nagyra értékelnek. Ismerje meg a tizedik alkalmat és azt, hogy mitől olyan különleges a SIL-sorozat. 

Kapcsolat