Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Funkcionális biztonság—Biztonságintegritási szint (SIL) és teljesítményszint (PL)

A biztonságintegritási szinttel (SIL) és teljesítményszinttel (PL) kapcsolatos alapvető tudnivalók

A műszaki berendezések olyan komoly biztonsági kockázatot jelenthetnek, hogy a dolgozóknak nem szabadna a berendezés közvetlen közelében tartózkodniuk. Ilyen esetekben csökkenteni kell a felmerülő kockázatokat a berendezés biztonságos működtetése érdekében. Ennek a követelménynek a teljesítéséhez lehetővé kell tenni a kockázatcsökkentés számszerűsítését (és mérését).

Az alábbi oldalakon megtalálhatja a berendezések és gépek biztonságos működtetésének biztosítása érdekében alkalmazott sztenderdek és módszerek áttekintését. Ismerje meg a biztonságintegritási szintet (SIL) és a teljesítményszintet (PL), és keressen komponenseket alkalmazásai számára biztonságitermék-választónkban. Hasznos eszközök és további tájékoztatók egészítik ki ajánlatunkat. 


e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön rendszeresen az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás
Funkcionális biztonság központ a Pepperl+Fuchs-nál

Több száz SIL/PL értékeléssel ellátott termék, ingyenes eszközök és prospektusok egy helyen: a „Funkcionális biztonság központ” a legjobb kiindulópont biztonsági funkciók kivitelezéséhez.