Utat mutatunk.
A pozicionálás megújítása.
A biztonság forradalmasítása.

safePXV és safePGV
– SIL 3/PL e abszolút pozicionáló rendszerek

Maximális biztonság – megnyugtató érzés

A SIL 3/PL e szerinti biztonsági alkalmazások szigorú előírásokkal rendelkeznek a legfontosabb biztonsági irányelvekkel kapcsolatban, az emberek és gépek optimális és folyamatos védelme érdekében. Bár ez a biztonsági szint korábban magas költségekkel és jelentős időbefektetéssel járt, a felhasználók számára most minden eddiginél egyszerűbben elérhető új, világszerte egyedülállóSafePXV és SafePGVpozicionáló rendszereink segítségével.

A többszörösen redundáns technológián alapuló rendszerek világelsőként SIL 3/PL e szerinti biztonságos abszolút pozicionálást tesznek lehetővé egyetlen érzékelővel. A safePXV tökéletes megoldást kínál a lineáris abszolút pozicionálásra; a safePGV az automata irányítású járművek (AGV-k) megbízható navigálását teszi lehetővé. Használja ki ezt az innovatív érzékelő-technológiát a maximális biztonság érdekében!

Egy valódi innováció

Biztonságos abszolút pozicionálás SIL 3/PL e szerint, csupán egyetlen érzékelővel
A többszörösen redundáns technológia a biztonságos firmware-t 2D olvasófejjel és kétszínű adatmátrix kódsávval kombinálja
Közvetlen és biztonságos adatátvitel a biztonsági PLC-re PROFINET PROFIsafe protokollal – további funkcióblokkokra nincs szükség
A gépekről szóló irányelvnek való megfelelés az emberek és gépek védelme érdekében könnyebb, mint valaha

Előnyök

Maximális biztonság és hatékonyság

Maximális biztonság és hatékonyság

A safePXV és a safePGV pozicionáló rendszereknél egyetlen érzékelő szolgáltat biztonságos adatokat a biztonsági PLC számára, a SIL 3/PL e szerint. Az új biztonsági megoldás könnyedén megfelel a biztonsági előírásoknak és hatékonyan működik. Ne kössön kompromisszumot a biztonság terén!
Innovatív technológia és nagy rugalmasság

Innovatív technológia és nagy rugalmasság

Az új pozicionáló rendszerek bevált, innovatív technológián alapulnak. Az érzékelő széles letapogatóablakának és nagy mélységélességének köszönhetően a safePXV és a safePGV rendkívül tartós és rugalmas. Bízza magát a piac legmodernebb pozicionáló rendszerére!
Kényelmes és gyors összeszerelés

Kényelmes és gyors összeszerelés

Az adatmátrix kódsávöntapadó, és testre szabott hosszúságokban is kapható. A leolvasófej nagyjából a kódsávhoz igazított. Az érzékelő széles letapogatóablakának és nagy mélységélességének köszönhetően komplex és pontos kameraigazításnem szükséges. Élvezze a gyors és egyszerű összeszerelést!
Üzembe helyezés Plug&Play-en keresztül

Üzembe helyezés Plug&Play-en keresztül

A 2D kamera könnyen paraméterezhető a PROFINET-GSDML fájllal a biztonsági PLC segítségével. A terepi busz változatok a vezérlőn keresztül közvetlenül elérhetőek. Emellett az érzékelő házába beépített interfészek megkönnyítik a rendszer integrációját. Használja ki a könnyű üzembe helyezést!

Csúcstechnológia

Biztonságos adatok közvetlenül az érzékelőről

safePGV és safePXV pozicionáló rendszerek

Az új abszolút pozicionálórendszer kétdimenziós olvasófeje leolvassa az adatmátrix kódsávján szereplő színkódokat. Az érzékelőben található innovatív firmware feldolgozza a kapott információt egy biztonságos algoritmus alapján, és biztonságos adatként továbbítja azt a SIL 3/PL e szerint a biztonsági PLC felé. Ezt a magas biztonsági szintet most először egyetlen érzékelővel érheti el.

Többszörösen redundáns és rugalmas

safePGV és safePXV pozicionáló rendszerek

Az adatmátrix kódok információhordozóként történő használata lehetővé teszi az adatok redundáns leképezését. A széles letapogatóablak további redundanciát biztosít, mivel akár öt adatmátrix kódot is képes beolvasni egyetlen olvasási művelet alatt. A pozicionáló rendszerek akkor is biztosítják a megbízható pozicionálást, ha több kód is szennyezett vagy sérült. A szűk ívsugarak, a meredek emelkedők és meredek lejtők, továbbá az akár 75 mm nagyságú sortörések nem jelentenek akadályt, egyedülálló módon még akár 100 000 m távolság esetén sem!

A pozicionáló rendszerek új generációja a YouTube-on

A legfrissebb pozicionáló rendszerekkel a Pepperl+Fuchs új mércét állít fel a megbízhatóság, a zajvédelem és a kezelhetőség terén.
De pontosan mi különbözteti meg az érzékelők ezen generációját? Ebben a YouTube-videóban konkrét alkalmazási példákon keresztül fedezheti fel az érzékelők sajátosságait (a megjelenített értékek kizárólag fiktív értékek).

Sokoldalú biztonsági alkalmazások

SafePXV – biztonságos pozicionálás

safePXV pozicionáló rendszer

A safePXV pozicionáló rendszer páratlan megbízhatóságot kínál a lineáris abszolút pozicionálás terén. A könnyű kezelhetőség miatt számos különböző alkalmazáshoz használható. A képen a safePXV látható, amely biztosítja az egysínes szállítószalagok pontos gyártósori pozícionálását. Továbbá használható rakodódaruk anyagmozgatási feladatainál, forgóasztalokhoz, vagy felvonókhoz és szélturbinákhoz is.

SafePGV – biztonságos navigáció

SafePGV – biztonságos navigáció

Az abszolút pozicionálás mellett a SafePGV pozicionáló rendszer minden olyan adatot biztosít, amely az AGV járművek megbízható vezérléséhez szükséges. Ezeket a gépjárműipar gyártósorai használják. Az Y-pozíció és -szög közvetítésével a nyomvonal eltérései folyamatosan korrigálhatóak. A biztonságos X-pozíció miatt a safePGV biztosítja a megfelelő biztonsági távolságot az AGV-k között a személyzet védelme érdekében.

Kapcsolat

Kérdése van a safePXV és a safePGV pozicionáló rendszerekkel kapcsolatban, vagy szeretne további információkat kapni? Örömmel segítünk! Egyszerűen töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, és küldjön nekünk üzenetet.