Érzékelőmegoldások az elektronikai ipar számára

A megbízható észleléstől a biztonságos azonosításig és pontos pozicionálásig – fedezze fel az elektronikai ipar átfogó portfólióját...

Előnyök

gyári ikon

Átfogó portfólió

A megbízható érzékeléstől a biztonságos azonosításon át a pontos pozicionálásig: Automatizálási technológiánk gördülékeny folyamatokat tesz lehetővé az elektronikai ipar számos alkalmazásában.
ötlet ikon

Testre szabott megoldások

Legyen szó fotovoltaikus napenergia-alkalmazások (PV) gyártásáról, nyomtatott áramköri lapok (PCB) előállításáról és szállításáról vagy az okoseszközök végleges összeszereléséről – az elektronikai ipar különböző kihívásai nagyfokú pontosságot és megbízhatóságot igényelnek. A Pepperl+Fuchs folyamatosan olyan új megoldásokat fejleszt, amelyek ügyfelei igényeihez igazodnak.
hosszú távú tapasztalat

Egy tapasztalt vezető

A Pepperl+Fuchs több mint 70 éves tapasztalattal rendelkezik az ipari automatizálás területén, sikeres megoldásokat kínál alkalmazások széles köréhez és folyamatosan új technológiák kifejlesztésén dolgozik; ezek mind a folyamatok megbízhatóbbá és hatékonyabbá tételét szolgálják.
Sensorik4.0® ikon

Sensorik4.0®

Az Ön sikere fontos a számunkra: A Pepperl+Fuchs intelligens érzékelőtechnológiájával biztonságos és hatékony folyamatokat hozhat létre, és korszerűsítheti az üzemét az Ipar 4.0 követelményeinek megfelelően!

Fotovoltaikus napenergiát használó berendezések előállítása

Nyomtatott áramköri lapok (NYÁK) folyamat

Komponensek folyamat (LED)

Felületre szerelhető technológia (SMT) folyamat

Végső folyamat (LCM)

Kapcsolat

Kérdése van az általunk kínált elektronikai ipar érzékelőmegoldásaival kapcsolatban?
Örömmel segítünk! Egyszerűen küldjön nekünk egy e-mailt, vagy egyeztessen időpontot, hogy többet tudjon meg az Önt érdeklő termékekről.