Sensoroplossingen voor de elektronica-industrie

Van betrouwbare detectie over veilige identificatie tot nauwkeurige positionering—ontdek onze uitgebreide productportfolio voor de elektronica-industrie...

Voordelen

factory icon

Uitgebreid productassortiment

Van betrouwbare detectie tot veilige identificatie en nauwkeurige positionering: onze automatiseringstechnologie zorgt voor vlotlopende processen in een brede waaier van toepassingen in de elektronica-industrie.
idea icon

Op maat gemaakte oplossingen

Of het nu om de vervaardiging van fotovoltaïsche (PV) modules, de productie en verwerking van printplaten (PCB’s) of de uiteindelijke samenstelling van smartapparatuur gaat—de verschillende taken in de elektronica-industrie vereisen steeds precisie en betrouwbaarheid. Pepperl+Fuchs is constant op zoek naar nieuwe oplossingen die kunnen worden toegespitst op de vereisten van de klant.
Jarenlange ervaring

Een marktleider met ervaring

Tijdens haar meer dan 70 jaar lange ervaring in industriële automatisering heeft Pepperl+Fuchs met succes tal van toepassingsproblemen opgelost en ook nu blijft het bedrijf continu nieuwe technologieën ontwikkelen om uw processen nog betrouwbaarder en efficiënter te maken.
Sensorik4.0® icon

Sensorik4.0®

Uw succes is belangrijk voor ons: creëer veilige en efficiënte processen, en actualiseer uw installatie voor Industrie 4.0 met Pepperl+Fuchs’ intelligente sensortechnologie!

Productie van fotovoltaïsche modules

PCB-proces (Printed Circuit Boards)

Componentenproces (LED)

Surface Mount Technology (SMT)

Afwerkingsproces (LCM)

Batterijproductie

De batterijproductie is één van de snelst groeiende sectoren binnen de internationale elektronica-industrie. Pepperl+Fuchs biedt een uitgebreide portfolio voor de automatisering van alle processtappen in de batterijproductie. Verschillende sensoren met IO-Link-interfaces bewaken op betrouwbare wijze de productie van batterijcellen, terwijl industriële vision-sensoren de fabricage van batterijmodules volgen. Voorts wordt beroep gedaan op krachtige sensortechnologieën om de modules te inspecteren en hen vervolgens samen te voegen in batterijpakketten. Op deze manier helpen de industriële sensoren van Pepperl+Fuchs de hoogste kwaliteit en vlotlopende processen in de batterijproductie waarborgen.

Contact

Heeft u vragen over onze sensoroplossingen voor de elektronica-industrie?
Wij helpen u graag! Stuur ons een bericht of maak een afspraak met één van onze experts om meer informatie te krijgen over de producten die u interesseren.