Sensoroplossingen voor Toegangsautomatisering

Om de werking en veiligheid van roltrappen, automatische deuren, poorten of liften te garanderen, zijn betrouwbare sensoren vereist. De sensoren van Pepperl+Fuchs’ portfolio zijn breed inzetbaar binnen de toegangsautomatisering.

Voordelen

Uitgebreid Productassortiment

Roltrappen, automatische deuren, poorten en liften zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Met een indrukwekkende portfolio en uitgebreide toepassingsknowhow biedt Pepperl+Fuchs de ideale sensoroplossing voor elk van deze toepassingsgebieden.

Op Maat Gemaakte Oplossingen

Van automatische deuren en industriële poorten tot kritieke veiligheidszones—met behulp van verschillende functieprincipes en baanbrekende technologieën helpt Pepperl+Fuchs u om de ideale oplossing voor uw specifieke toepassing op efficiënte, veilige en betrouwbare wijze te implementeren.

Een Marktleider met Ervaring

Met haar meer dan 70 jaar lange ervaring in industriële automatisering heeft Pepperl+Fuchs met succes tal van toepassingsproblemen opgelost en ook nu blijft de onderneming continu nieuwe technologieën ontwikkelen om uw processen nog betrouwbaarder en efficiënter te maken.

Sensorik4.0®

Uw succes is belangrijk voor ons: Creëer veilige en efficiënte processen, en actualiseer uw installatie voor Industrie 4.0 met Pepperl+Fuchs’ intelligente sensortechnologie!

Automatische Deuren en Toegangssystemen

Automatische Deuren en Toegangssystemen

Automatische deuren en toegangssystemen gaan open en dicht wanneer gebruikers deze ingangen en uitgangen wensen te gebruiken. Om te garanderen dat mensen te allen tijde beschermd zijn bij het openen en sluiten, beschikken automatische deuren over intelligente sensortechnologie. Automatische deuren bieden ook voordelen vanuit ecologisch oogpunt doordat ze de verwarming- en airconditioningskosten voor de eigenaar van het gebouw helpen beperken.

Industriële Poorten

Toegangspoorten

High-performance automatische poorten voor binnen en buiten zijn een fundamenteel hulpmiddel bij de optimalisering van ingewikkelde bedrijfsactiviteiten en kritieke logistieke processen. Pepperl+Fuchs’ sensorsystemen zijn toegespitst op de vereisten van het respectieve veld, en bieden een hoog niveau van veiligheid en gebruiksgemak.

Liften

Liften

De voornaamste taken van de in liften toegepaste sensortechnologie zijn: veilig toezicht op toegang tot de liftkooi en een betrouwbare en nauwkeurige positionering. Veiligheidscomponenten zijn daarom terug te vinden op die plaatsen waar bewegingen een potentieel gevaar vormen voor gebruikers—zoals bij het sluiten van liftdeuren.

Perimeterbeveiliging

Perimeterbeveiliging

Perimeterbeveiliging wint gestaag aan belang—niet enkel in kritieke infrastructuren zoals gevangenissen, luchthavens of datacentra, maar ook in industriële omgevingen en de privésector. Voor een efficiënte bewaking van gebouwen of terreinen, is een gereguleerde en ondubbelzinnige detectie van personen en voorwerpen door middel van een gecoördineerde sensortechnologie van essentieel belang.

Openbaar Vervoer

Openbaar Vervoer

Openbaar vervoer speelt een belangrijke rol in onze mobiliteit en dagelijkse cultuur. Talrijke miljoenen mensen maken dagelijks gebruik van het openbaar vervoer om zich van de ene locatie naar de andere te begeven. De veiligheid van passagiers bij het in- en uitstappen van bussen en treinen is dan ook een topprioriteit. Om deze reden worden bij het gebruik van sensortechnologieën in het openbaar vervoer uitzonderlijk hoge eisen gesteld qua veiligheid en functionaliteit. Om storingen en mogelijke kwetsuren te voorkomen, vertrouwt Pepperl+Fuchs op sensortechnologieën die speciaal voor dit toepassingsgebied werden ontwikkeld.

Contact

Do you have any questions on our sensor solutions for entrance automation?
We will be happy to help you! Simply send us a message or make an appointment with one of our experts to get more information on the products that you are interested in.