Érzékelőmegoldások bejáratautomatizáláshoz

A mozgólépcsők, automata ajtók, kapuk vagy felvonók működése és biztonsága érdekében elengedhetetlen a nagy teljesítményű érzékelők használata. A Pepperl+Fuchs termékcsalád érzékelői a bejáratautomatizálás számos területén alkalmazhatóak.

Előnyök

Átfogó portfólió

A mozgólépcsők, az automata ajtók, a kapuk és a liftek mindennapi életünk szerves részét képezik. A Pepperl+Fuchs változatos portfóliójával és széles körű, alkalmazással kapcsolatos tudásával ideális érzékelőmegoldást kínál minden egyes alkalmazási területen.

Személyre szabott megoldások

Az automata ajtóktól az ipari kapukon át egészen a rendkívül érzékeny biztonsági területekig – a Pepperl+Fuchs különböző működési elvek és úttörő technológiák segítségével támogatja az egyedi alkalmazások hatékony, biztonságos és megbízható megvalósítását.

Tapasztalt piacvezető

A Pepperl+Fuchs több mint 70 éves tapasztalattal rendelkezik az ipari automatizálás területén; sikeres megoldásokat kínál alkalmazások széles köréhez. Folyamatosan új technológiák kifejlesztésén dolgozik, melyek a folyamatok megbízhatóbbá és hatékonyabbá tételét szolgálják.

Sensorik4.0®

Az Ön sikere fontos a számunkra: A Pepperl+Fuchs intelligens érzékelőtechnológiájával biztonságos és hatékony folyamatokat hozhat létre, és korszerűsítheti az üzemét az Ipar 4.0 követelményeinek megfelelően!

Automata ajtók és beléptető rendszerek

Automata ajtók és beléptető rendszerek

Az automata ajtók és beléptető rendszerek a járókelők által használni kívánt be- és kijáratoknál nyílnak és záródnak. Azért, hogy az emberek a nyitás és zárás folyamata alatt folyamatosan biztonságban legyenek, az automata ajtók intelligens érzékelőtechnológiával vannak felszerelve. Az automata ajtók gazdaságossági szempontból is előnyösek, hiszen használatukkal a tulajdonos csökkenthet a fűtés és légkondicionálás költségein.

Ipari kapuk

Kapuk

A rendkívül funkcionális beltéri és kültéri automata kapuk fontos eszközök a komplex műveletek és kritikus logisztikai folyamatok optimalizálásában. A Pepperl+Fuchs érzékelőrendszerek az adott mező követelményeihez igazodnak, magas szintű biztonságot és kényelmet kínálva.

Felvonók

Felvonók

A felvonóknál használt érzékelőtechnológia fő feladatai a fülke megközelítésének biztonságos felügyelete, valamint a megbízható és pontos pozicionálás. A folyamatos felügyelet alkatrészei ott vannak, ahol a felvonómozgás potenciálisan sérülésveszéllyel jár – ilyen például a felvonóajtók záródása.

Területbiztonság

Területvédelem

A területvédelem egyre fontosabbá válik – nemcsak az olyan létfontosságú intézmények esetén, mint például a börtönök, repülőterek vagy adatközpontok, hanem az ipari és a magánszektorban is. A hatékony helyszínvédelem érdekében elengedhetetlen az emberek és tárgyak összehangolt érzékelőtechnológia segítségével történő, ellenőrzött és egyértelmű felismerése.

Közösségi közlekedés

Közösségi közlekedés

A közösségi közlekedés a mobilitás és a mindennapi kultúra fontos része. Naponta sokmillió ember veszi igénybe a közösségi közlekedést, hogy egyik helyről a másikra juthasson. Fel- és leszállás idején az autóbuszoknál és vonatoknál az utasok védelme kiemelt fontosságú. Ezért a biztonság és a funkcionalitás terén különösen magas követelményeket támasztunk a közösségi közlekedésben használt érzékelőtechnológiával szemben. A meghibásodások és az esetleges személyi sérülések elkerülése érdekében a Pepperl+Fuchs egy kifejezetten ehhez az alkalmazási területhez kifejlesztett érzékelőtechnológiát használ.

Kapcsolat

Do you have any questions on our sensor solutions for entrance automation?
We will be happy to help you! Simply send us a message or make an appointment with one of our experts to get more information on the products that you are interested in.