Teknisk support Industrielle sensorer
Kundeservice, eksplosjonsbeskyttelse

COVID-19 Oppdatering

2020-04-22

Pepperl+Fuchs er tilgjengelige, som alltid...

Vi er fortsatt her for deg ...

Covid-19 fortsetter å påvirke våre liv både privat og på jobb. For oss i Pepperl+Fuchs vil det alltid være første prioritet å ta vare på helsen til våre ansatte, kunder og forretningspartnere. I løpet av de siste ukene har vi innført en rekke tiltak for å hindre smittespredning og for å dempe spredningen av pandemien. Heldigvis har vår evne til å levere produkter og tjenster nesten ikke vært negativt påvirket i det hele tatt. Vi har vært i stand til å holde stabil produksjon i alle våre produksjonsenheter og distribusjonssentre.

For å sikre at vi fortsatt skal kunne levere produkter og tjenester av høy kvalitet, er vi i kontinuerlig kontakt med alle våre leverandører og forretningspartnere. Vi overvåker dessuten situasjonen i alle de områdene vi har aktiviteter. Dette har gjort at vi har kunnet være proaktive og sikre produksjonen slik at leveranseforsinkelse har blit holdt på et minimalt nivå. Skulle situasjonen endre seg, vil vi selvfølgelig og umiddelbart komme med oppdateringer.

Der det er mulig, arbeider alle våre ansatte på hjemmekontor. Vi har fullgode elektroniske løsninger, slik at vi er operative på telefon, mail og videokonferanser. Der våre ansatte, for eksempel innen produksjon, må være på jobb har vi utviklet retningslinjer og gjort tiltak slik at smittevernet opprettholdes.

Vi ber om forståelse for at vi ikke tar imot besøk, annet enn vareleveranser.

Vi følger alle regler og påbud fra norske helsemyndigheter, og støtter opp i kampen mot Covid-19. Dersom du har spørsmål er det bare å kontakte oss !

Stay healthy and #stayathome!


e-news

Bli abonnent på vårt nyhetsbrev og få nyttig informasjon om våre produkter, applikasjoner samt annet nyttig stoff.

Subscribe
amplify–The Pepperl+Fuchs Magazine

Les vårt online kundemagasin. Der finner du applikasjoner, intervjuer og andre nyheter fra oss.