Teknisk support Industrielle sensorer
Kundeservice, eksplosjonsbeskyttelse

Pepperl+Fuchs presenterer den nye generasjonen av induktive standardsensorer

2021-06-09


Den nye generasjonen av induktive standardsensorer fra den som opprinnelig fant den opp

For mer enn 60 år siden revolusjonerte oppfinnelsen av den induktive sensoren automatiseringsindustrien. Det enorme potensialet med denne teknologien demonstreres ikke bare av flere tiårs bruk i et bredt spekter av bransjer, men også av den siste utviklingen: Med neste generasjon induktive sensorer tar Pepperl+Fuchs nå "Originalen" til et nytt nivå og presenterer en portefølje av 3-leder / 4-leder sensorer med en enestående produktbredde.

En viktig fordel i utviklingen av den nye porteføljen var utvilsomt selskapets lange erfaring og kompetanse som teknologileder innen dette feltet. Tidligere som i dag sjekker Pepperl+Fuchs hver detalj av sensorene i avanserte tester - dette sikrer at alle kriterier for interne kvalitetsstandarder, som langt overgår vanlige markedsverdier, oppfylles 100%. I kombinasjon med et høyt nivå av ekspertkunnskap og en dyp applikasjonskunnskap bygget opp over mange tiår, finner kundene det spesifikke rådene her som gir nøyaktig den tekniske løsningen som deres applikasjon krever.


Teknisk perfeksjon i alle detaljer

Modern design: green end cap with  a clearly visible LED
Modern design: green end cap with a clearly visible LED

Våre egne høye standarder for teknisk perfeksjon gjenspeiles i mange og gjennomtenkte funksjoner. Komponentene med høy ytelse er enkle å installere og kan integreres sømløst i alle applikasjoner. Sensorenes mekaniske og elektriske egenskaper er optimalisert i alle detaljer, for eksempel et robust hvitt bronsebelegg for økt kjemisk motstandsdyktighet og pålitelig korrosjonsbeskyttelse, nye endestykker med lysdioder synlige fra mange vinkler, robust lasermarkering, høye svitsjefrekvenser opp til 6000 Hz og et utvidet temperaturområde fra -40 til 85 ° C. Resultatet er produkter med eksepsjonell ytelse som til enhver tid fungerer absolutt pålitelig: over hele spesifikasjonens område og til og med under ekstreme forhold eller i det ekstreme grenseområdet, er ytelsen til de nye induktive sylindriske standardsensorene kontinuerlig høy.


Individualitet utgjør forskjellen-Mer enn 200 000 varianter finnes


State-of-the-Art: Den innovative nye serien induktive standardsensorer med mer enn 200, 000 varianter

Når du skal velge riktig sensor spiller mange produktegenskaper en rolle. Brukeren kan velge fra et bredt spekter av alternativer som dekker alle vanlige parametere og kan kombineres fleksibelt. Disse inkluderer for eksempel forskjellige kapslingsstørrelser (D6.5 / M8, M12, M18, M30), sensorlengder fra 15 mm til 70 mm, innfelt / ikke-innfelt med en koblingsavstand på opptil 25 mm. Totalt er mer enn 200 000 mulige varianter tilgjengelig på kort varsel.

For veldig spesifikke applikasjoner med individuelle krav, kan det hende at det store utvalg av alternativer ikke er tilstrekkelig. I disse tilfellene bestemmes de nøyaktige kundekravene i en konsultasjon med våre folk, og på grunnlag av dette utvikler vi et tilpasset produkt - f.eks. med individuell merking og emballasje. Tilpassede produkter kan også integreres sømløst og er enkle å installere.

Høydepunkt nye induktive standardsensorer

  • Komplett portefølje med optimal sensorløsning for alle applikasjoner
  • Modulær konfigurerbar sensor for enkleste installasjon og sømløs integrering
  • Skreddersydde tilpasninger, spesialkonstruert for individuelle applikasjoner

e-nyheter

Hvis du abonnerer på nyhetsbrevet vårt, vil du jevnlig motta nyheter og interessant informasjon fra automasjonsverdenen.

Abonner
amplify – Pepperl+Fuchs' magasin

Se nettmagasinet vårt! Du kan vente deg spennende suksesshistorier, applikasjonsrapporter, intervjuer og regionale nyheter.