Teknisk support Industrielle sensorer
Kundeservice, eksplosjonsbeskyttelse

Laget for alle typer kjøretøy—Ultralydsensorer med CAN-buss interface

2023-03-21

L2 Ultrasonic Sensors with CAN Interface
L2 Ultralydsensor med integrert CAN-buss

Pepperl+Fuchs sprenger grenser innen ultralydsensorteknologi for CAN-baserte applikasjoner i mobile maskiner: For første gang kan maskinbyggere nå bruke E1-godkjente ultralydsensorer med et integrert CAN-grensesnitt i sine mobile maskiner – noe som gjør at kostbar og tidkrevende integrasjon av ytterligere CAN-grensesnitt hører fortiden til!


Praktisk sensorkonfigurasjon via CAN-buss

Det siste tilskuddet til den velprøvde L2-produktfamilien fra Pepperl+Fuchs muliggjør praktisk konfigurasjon av alle sensorfunksjoner via CAN-buss på en PLS, en PC (via DTM) eller via en USB-CAN-omformer. Nøyaktig undertrykking av interferensobjekter og justerbar lydstrålebredde gir optimal tilpasning til applikasjonen: Utstikkende maskindeler som kan forårsake interferens kan enkelt undertrykkes, mens lydstrålen kan justeres uten tap av måleområde. På grunn av den autonome synkroniseringen kan flere ultralydsensorer betjenes i umiddelbar nærhet av hverandre uten problemer.

IP68 ultralydsensorer med AMP- og DEUTSCH-kontakter

Når de er riktig parameterisert, demonstrerer de nye L2 CAN-sensorene den fulle styrken til Pepperl+Fuchs industrielle ultralydteknologi: Avstander måles pålitelig uavhengig av materiale, overflatestruktur og farge – selv under de vanskeligste miljøforholdene. Beskyttelsesgrad (IP68), høy EMC-motstand og et utvidet temperaturområde fra -40 °C til +85 °C er vitnesbyrd om robustheten til sensorene. For å forenkle kablingen av enhetene på mobile maskiner, er tilkoblinger som AMP og DEUTSCH tilgjengelige i tillegg til varianter med de runde kontaktene som vanligvis brukes i industriell automasjon.

Høydepunkt for L2 Ultralydsensorer med CAN-buss interface

 

  • Unikt kombinasjon: robust ultralydteknologi med integrert CAN-grensesnitt
  • Optimalisert for kjøretøy og mobilt utstyr – CAN-grensesnitt og spesialkoblingsalternativer muliggjør enkel integrering
  • Ekstremt robust på grunn av utvidet temperaturområde, beskyttelsesgrad (IP68) og optimale EMC-egenskaper
  • Pålitelig avstandsmåling uavhengig av målmateriale, overflatestruktur og overflatefarge – selv i tøffe miljøer
  • Allsidighet: Bredt spekter av applikasjoner løst med én kompakt sensor som tilbyr undertrykkelse av interferensobjekter, automatisk sensorsynkronisering og justerbar lydstrålebredde
  •  

e-nyheter

Hvis du abonnerer på nyhetsbrevet vårt, vil du jevnlig motta nyheter og interessant informasjon fra automasjonsverdenen.

Abonner
amplify – Pepperl+Fuchs' magasin

Se nettmagasinet vårt! Du kan vente deg spennende suksesshistorier, applikasjonsrapporter, intervjuer og regionale nyheter.