Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Krachtig en Robuust: Nieuwe Pad-Ex® 01 P12-tablet voor gebruik in Zone 2/22, Div. 2

2024-01-10

Ultradunne en lichte tablet voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen

Pad-Ex® 01 P12
De nieuwe Pad-Ex® 01 P12

De nieuwe Windows® tablet Pad-Ex® 01 P12, geschikt voor explosiegevaarlijke omgevingen, is niet alleen robuust, maar ook extreem krachtig. De Intel® Core™ i5-1235U met vPro™ beschikt over de nieuwste 12de generatie Intel® processor, waardoor de Pad-Ex een nieuwe standaard zet voor prestaties en innovatie. 

Door het extreem snelleWindows® 11 Pro 64-bit besturingssysteem kunnen zelfs veeleisende taken worden voltooid met hoge snelheid en maximale efficiëntie. Gegevensoverdracht is nu ook mogelijk met extreem hoge snelheden dankzij de Thunderbolt™ 4, Intel® Wifi 6E en Bluetooth® 5.3. Dit betekent dat de tablet zorgt voor een constant soepele en storingsvrije gegevensoverdracht, zelfs in explosiegevaarlijke omgevingen, of u nu stationair of onderweg werkt.


Handige en gebruiksvriendelijke bediening, stationair of onderweg

De tablet, geschikt voor explosiegevaarlijke omgevingen, kan flexibel worden geïntegreerd op kantoor en op het bedrijfsnetwerk via een optionele desktop interface, en kan flexibel worden gebruikt bij mobiele toepassingen. Met een gewicht van 1,2 kg en een hoogte van slechts 20 mm, combineert de ultradunne, lichte Pad-Ex mobiliteit en flexibiliteit in een enkel apparaat. Hij heeft een 11.6” breedbeeldweergave en is daardoor de perfecte oplossing voor mobiele werknemers uit verschillende industrieën en kan zelfs bij zonlicht worden bediend. De aanraakmodus zorgt voor individueel programeerbare aanpassingen aan de voorkeuren van de gebruiker, of het nu met handschoenen, vingers of een pen is.

De optionele desktop docking interface zorgt voor een naadloze integratie op kantoor en in het bedrijfsnetwerk. De interface zorgt voor een desktop-achtige gebruikservaring en transformeert de tablet in een volledig functionele desktopcomputer indien nodig. Deze functie stelt u niet alleen in staat om eenvoudig gebruik te maken van mobiele toepassingen, maar zorgt ook voor een soepele overgang naar stationaire werkomgevingen. Dit maakt de Pad-Ex de ideale aanvulling of vervanging van conventionele desktopcomputers, laptops of op de muur bevestigde displays.

Extra functies voor een nog grotere veelzijdigheid aan toepassingen

De tablet biedt nog meer flexibiliteit met een breed scala aan extra functies, zoals de optionele barcodescanner. Honeywells dunste 2D beeldvormer, de N670X-serie, stelt u in staat om 1D- en 2D-barcodes betrouwbaar en met hoge precisie vast te leggen. De tablet biedt dus een nog grotere verscheidenheid aan toepassingsopties.

Met zijn camera-apparatuur met hoge resolutie, waaronder een 8.0 megapixel autofocus camera achteraan met LED-flits en een 2.0 megapixel camera vooraan, is maximum beeldkwaliteit gegarandeerd. Hierdoor kunnen talrijke toepassingen worden gerealiseerd, van documentatie tot videoconferenties. De Pad-Ex 01 P12 is een flexibele oplossing met hoge prestaties voor een grote verscheidenheid aan toepassingen voor explosiegevaarlijke omgevingen tot en met Zone 2/22, Div. 2. Bovendien bieden lokale Pepperl+Fuchs-contactpersonen wereldwijd snelle en rechtstreekse ondersteuning in geval van problemen.


Belangrijkste eigenschappen van de Tab-Ex® 01 P12

  • Uitzonderlijke prestaties: de eerste Ex-tablet met 12de generatie Intel® Core™ processors
  • Ideaal voor werknemers op locatie: ultradunne en lichte buitenkant met 11.6" breedbeeldweergave
  • Efficiëntie: een snel Windows® 11 Pro 64-bit besturingssysteem voor de meest veeleisende taken
  • Flexibiliteit: de optionele desktop docking interface zorgt voor naadloze integratie op kantoor en in uw bedrijfsnetwerk
  • Indrukwekkende voordelen: optionele 1D-/2D-barcodescanner (Honeywells dunste 2D-beeldvormer)
  • Snelle gegevensoverdracht: dankzij Thunderbolt™ 4, Intel® Wifi 6E en Bluetooth® 5.3
  • Wereldwijde ondersteuning: snelle en rechtstreekse oplossing van problemen door de lokale Pepperl+Fuchs contactpersonen

e-news

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatige updates en handige informatie over de automatiseringswereld.

Abonneer u
amplify–Het Pepperl+Fuchs magazine

Ontdek ons online magazine! Vol boeiende succesverhalen, toepassingen, interviews en lokaal nieuws.