Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Pepperl+Fuchs wint Duitse Design Award 2024 met de Smart-Ex® 03

2023-12-07

German Design Award Logo
Pepperl+Fuchs wint Duitse Design Award

Als onderdeel van de internationaal erkende Duitse Design Award kreeg de 5G smartphone Smart-Ex 03 voor explosiegevaarlijke omgevingen van Pepperl+Fuchs een prijs in de categorie "Eervolle Vermelding" voor zijn opmerkelijke ontwerpprestaties. In totaal werden er producten en projecten uit 55 verschillende landen ingestuurd voor de wedstrijd.

De Duitse Design Award wordt sinds 2012 jaarlijks uitgereikt voor uitzonderlijke inzendingen op het gebied van productontwerp, communicatieontwerp en architectuur. De inzendingen worden beoordeeld door een jury bestaande uit erkende ontwerpexperts uit de business-, academische-, wetenschaps- en ontwerpindustrie.

De prijsuitreiking vond plaats in januari 2024.


Smart-Ex 03: High-Performance 5G smartphone voor explosiegevaarlijke omgevingen

Met de nieuwe Smart-Ex 03 verheft Pepperl+Fuchs de digitalisering van processen in explosiegevaarlijke omgevingen tot een geheel nieuw niveau: De in Europa ontwikkelde 5G-smartphone combineert de wereldwijde ondersteuning en expertise van de Pepperl+Fuchs-groep met die van haar dochterondernemingen ECOM Instruments, deskundigen op het gebied van intrinsiekveilige mobiele apparatuur, en Aava Mobile, specialisten in industriële tablets en draadloze technologieën. Daartoe beschikt hij over talrijke functies die aan alle mogelijke eisen van de industrie voldoen, van IP-telefonie (VoIP), programmeerbare knoppen, ‘wifi-only’-modus, diagnose en ondersteuning op afstand tot de implementatie van de meest uiteenlopende Industrie 4.0-toepassingen.

De Duitse Design Award.

De Duitse Design Award is de voornaamste internationale prijs toegekend door de Duitse Ontwerpraad. Zijn doel is om unieke ontwerptrends te ontdekken, te tonen en te bekronen. Elk jaar worden inzendingen van topklasse op het gebied van product- en communicatieontwerp, die een nieuwe wind doen waaien in het internationaal ontwerplandschap, bekroond. De Duitse Design Award werd gelanceerd in 2012, en is een van de meest prestigieuze ontwerpwedstrijden ter wereld met een uitstekende reputatie die ver buiten gespecialiseerde cirkels reikt.


e-news

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatige updates en handige informatie over de automatiseringswereld.

Abonneer u
amplify–Het Pepperl+Fuchs magazine

Ontdek ons online magazine! Vol boeiende succesverhalen, toepassingen, interviews en lokaal nieuws.

Smart-Ex® 03

Ontdek de nieuwe, intrinsiekveilige smartphone voor explosiegevaarlijke omgevingen: de Smart-Ex® 03 met 5G- en Wi-Fi 6-capaciteit