Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Verbeterde prestaties met de BTC22 industriële box thin client

2024-02-01

Thin client-oplossing van controlekamer tot explosiegevaarlijke omgevingen

BTC22 industrial box thin client
De nieuwe BTC22 is geoptimaliseerd voor gebruik 24/7 in zware industriële omgevingen.

Met de BTC22 introduceert Pepperl+Fuchs een nieuwe geavanceerde industriële box thin client. De opvolger van de bekende en bewezen BTC12 voldoet aan alle eisen van een industriële thin client en vormt een aanvulling op het bestaande BTC-portfolio. Dankzij de stofdichte aluminium behuizing, de afwezigheid van bewegende onderdelen en het design zonder ventilator is de BTC22 geoptimaliseerd voor industrieel gebruik 24/7. Bovendien biedt de nieuwste industriële box thin client moderne software. Deze wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde VisuNet RM Shell 6- firmware gebaseerd op Microsoft® Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021. Samen met zijn uitgebreide hardware interfaces, is de BTC22 toekomstbestendig. 


Robuust design voor procesindustrieën

Net als zijn voorganger heeft de BTC22 een extreem robuuste en stofdichte IP4x-behuizing. Hij is gemaakt van aluminium en is bestand tegen zelfs de meest uitdagende omgevingsomstandigheden in procesindustrieën. Met zijn compacte en stevige design biedt de BTC22 industriële box thin client maximale installatieflexibiliteit: plaats hem op een bureau, monteer hem aan de muur, bewaar hem in kasten, schuiven en containers. De BTC is voorzien van een passief koelsysteem en verschillende koelribben om te voorkomen dat ze oververhitten. Bovendien kunnen alle connectoren mechanisch worden beveiligd zodat de BTC22 bestand is tegen schokken en trillingen. De BTC22-bedrijfstemperaturen van 0 °C … +55 °C openen mogelijkheden voor flexibele toepassingen. Een uitgebreid temperatuurbereik van –20 °C … +60 °C zal in de toekomst beschikbaar zijn.


Toekomstgerichte thin client-technologie

De nieuwste industriële box thin client van Pepperl+Fuchs is uitgerust met moderne interface-technologie. De BTC22 beschikt over twee DisplayPort™-interfaces die het gebruik van Ultra HD-monitors met 4K-resolutie bij 60 Hz ondersteunen. Dit zorgt voor een optimaal overzicht van uw processen. Bovendien biedt de BTC22 u drie speciale Gigabit ethernetpoorten voor netwerkredundantie, een USB-C-poort voor moderne randapparatuur en uitgebreide 16–28 V gelijkstroomaansluitingen voor kantoor en industriële toepassingen. Dankzij de krachtige processors en tot wel 16 GB DDR4 RAM staat de BTC22 voor betere prestaties en geavanceerde thin client-oplossingen.

Net als bij de industriële box thin clients van Pepperl+Fuchs, genieten gebruikers van de BTC22 van een langdurige beschikbaarheid van hun hardware en software. De BTC’s zijn gebaseerd op langdurig beschikbare industriële componenten die betrouwbaarheid garanderen.


Vooraf geïnstalleerde VisuNet RM Shell 6

VisuNet RM Shell 6 is de nieuwste generatie firmware voor thin clients van Pepperl+Fuchs.
VisuNet RM Shell 6 is de nieuwste generatie firmware voor thin clients van Pepperl+Fuchs.

Om configuratie en instelling van BTC's te vereenvoudigen, wordt vooraf VisuNet RM Shell 6-firmware geïnstalleerd en geconfigureerd voor verschillende besturingssystemen. Dit betekent dat de nieuwe box thin client snel en eenvoudig in bedrijf kan worden gesteld. De meest recente VisuNet RM Shell-generatie is gebaseerd op Microsoft® Windows® 10 Enterprise LTSC 2021, dat langdurige veiligheidsupdates van Microsoft omvat. Bovendien biedt VisuNet RM Shell geïntegreerde veiligheidsmechanismen die het systeem op betrouwbare wijze beschermen tegen malware en virussen.

De VisuNet RM Shell-firmware is beschikbaar voor elk VisuNet thin client-apparaat van Pepperl+Fuchs. Hij maakt een volledige thin client-oplossing voor procesindustrieën mogelijk, van BTC’s in de controlekamer tot remote monitors in Zone 1/21. In combinatie met de VisuNet Control Center add-on-software kunnen operators alle apparaten makkelijk vanuit een centraal punt configureren, bewaken en op efficiënte wijze beheren.


e-news

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatige updates en handige informatie over de automatiseringswereld.

Abonneer u
amplify–Het Pepperl+Fuchs magazine

Ontdek ons online magazine! Vol boeiende succesverhalen, toepassingen, interviews en lokaal nieuws.

Updateservice

Als gebruiker van Pepperl+Fuchs’ thin client-software kunt u van onze nieuwe service genieten.

Inschrijven

Ontvang een melding zodra nieuwe software-updates beschikbaar zijn!

Industriële box thin clients (BTC)

Meer informatie over de industriële box thin clients van Pepperl+Fuchs.