Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00

Simulatiesoftware voor de 6000-serie purge- en overdrukregeling

Nu ook verkrijgbaar als app voor iPad en Android!

New: App for simulating the 6000 series purge and pressurization system

De nieuwe simulatiesoftware-app voor de gebruikersinterface toont hoe eenvoudig het is om de 6000-serie purgebesturing te programmeren. De User Interface Controller (UIC) is een interactieve simulator met trainingssoftware. De UIC is verkrijgbaar in het Engels, Duits en Chinees. Het display geeft de volledige menustructuur van de 6000-serie weer.

Iedereen kent het aloude probleem: Er is een nieuw, veelbelovend product op de markt, maar je zal het moeten bestellen als je wil weten hoe het werkt. De gebruikelijke informatiebronnen betreffende een nieuw product, zoals standaard literatuur, datasheets en handleidingen, leveren meestal een goed overzicht, maar het is toch niet hetzelfde als het product zelf in handen hebben.

Bij de 6000-serie purge- en overdruksystemen kan je de units nu leren besturen vooraleer ze te kopen! De nieuwe interactieve simulatiesoftware voor de 6000-serie omvat de complete menustructuur met alle inputmogelijkheden. Je kan het nieuwe 6000-serie purgesysteem uitproberen zonder het te moeten bestellen of kopen! Leer hoe je de besturingseenheid moet instellen en ontdek de diverse systeemfuncties. Voor een beter begrip gaat elke menuoptie vergezeld van een korte helptekst die de functie uitlegt.

De automatische bewerkingen zijn een waar software-hoogstandje. Ze werken volledig automatisch en verhelderen specifieke programmeerreeksen. De keuze is aan jou:

  • Een wachtwoord invoeren
  • De omloopfunctie activeren 
  • Het volume binnen de behuizing regelen

Test het systeem voordat je het koopt! Ervaar de diverse functies en parameters van de timer, de vier ingangen en de twee extra uitgangen. Optimaliseer je toepassing met de vele spoelopties die de nieuwe 6000-serie biedt.

De software is gratis en werd geoptimaliseerd voor pc, iPad of Android en kan via onze website of de App Store worden gedownload.


UIC simulatiesoftware downloaden

Meld je aan om de 6000-serie simulatiesoftware gratis als pc-versie, iPad- of Android-app te downloaden.