Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Eurocard-systeem uiteindelijk verouderd. Leer hoe je je systeem kan upgraden!

Tijd voor vernieuwing

"Wat niet kapot is, moet je niet willen maken"—wat de Eurocard-technologie betreft, is dit niet langer van toepassing: de 19-inchrektechnologie wordt na bijna 40 jaar geleidelijk uit de handel genomen.

Als men bedenkt hoeveel Eurocards nog steeds worden gebruikt, is het duidelijk dat betrokken bedrijven een ware herculesarbeid te wachten staat. In geval van defect, zullen wisselstukken niet langer verkrijgbaar zijn en kan het zijn dat de productie moet worden onderbroken. Mis je kans niet om je systeem tijdig te upgraden.

Individuele oplossingen van Pepperl+Fuchs

Pepperl+Fuchs heeft al verschillende klantspecifieke oplossingen voor de technologie-upgrade ontwikkeld.

Zijn nieuwe besturingskasten zinvol? Moeten de rekken volledig worden vervangen? De antwoorden zijn net zo divers als de vragen. Ongeacht of een volledige schakelkastvervanging of enkel een vernieuwing van de technologie nuttiger is in een bepaalde toepassing, Pepperl+Fuchs biedt op maat gemaakte oplossingen voor je productiesysteem—met zo min mogelijk onderbrekingen.Als enkel de algemene technologie wordt geüpgraded, kan de verouderde Eurocard-technologie worden vervangen door moderne technologieën zoals op DIN-rail gemonteerde interfacetechnologieën, remote I/O of veldbusinfrastructuren. Hiervoor bestaan individuele oplossingen, op basis van rekken, volledige besturingskasten of veldoplossingen.


Het BGT-rek met ingebouwde modules van het K-systeem stelt je in staat verouderde eurocard-technologie op eenvoudige wijze te vervangen door de allerlaatste interfactechnologie.

 


Als rekken worden vervangen, blijven basisframework en infrastructuur intact. Enkel oude rekken met Eurocards worden verwijderd en vervangen door nieuw ontwikkelde rekken met een klantspecifieke montagediepte, volledig kant-en-klare bedrading en de allernieuwste interfacecomponenten van Pepperl+Fuchs.Bij volledige oplossingspakketten wordt het bestaande 19-inchrek vervangen door een nieuwe schakelkast afgestemd op de toepassingseisen van de klant. De kast wordt tot in het kleinste detail uitgedacht, samengesteld, bedraad en ter beschikking gesteld als één volledig pakket met een uitgebreide projectdocumentatie en schakelschema’s. In de beste gevallen moeten klanten enkel de kabels verbinden om klemmen of borden over te dragen.


Waarop wacht je nog?

Om de upgrade zo vlot mogelijk te laten verlopen, zoeken we best samen naar de perfecte oplossing. We beantwoorden graag al je vragen.

Vul alle velden in vooraleer het formulier door te sturen. Wij garanderen dat we je persoonsgegevens met zorg en in overstemming met de van toepassing zijnde wetten en voorschriften zullen behandelen. Lees meer hierover in ons privacybeleid.


* Pepperl+Fuchs doet zijn best om u een zo volledig en nuttig mogelijk antwoord te verschaffen. Vragen worden gewoonlijk binnen twee werkdagen of sneller beantwoord. Het kan echter gebeuren dat u iets langer moet wachten. Meestal is dit omdat we bepaalde aspecten van uw vraag in meer detail onderzoeken, met collega’s overleggen of uw vraag naar een andere Pepperl+Fuchs hebben moeten doorsturen. U zal per e-mail op de hoogte worden gehouden van de stand van zaken.