Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Galvanische scheidingen (K-systeem)

Interfacetechnologie van het K-systeem

Door verschillende toepassingen binnen één systeem aan te pakken garandeert het K-systeem een betrouwbare en zuinige signaaloverdracht tussen je veldapparatuur en het besturingssysteem. Of je plannen nu een enkele scheidingsmodule of een grootschalige systeemintegratie omvatten, het volledige productgamma van het K-systeem wordt gekenmerkt door toepassingsgerichte oplossingen.


Productportfolio

Het K-systeem biedt een uitgebreide reeks intrinsiekveilige interfacemodules voor verschillende signalen en toepassingen, van eenvoudige isolatoren tot hoogfunctionele modules.


Power Rail

De Power Rail is een inzetstuk voor de standaard 35 mm brede DIN-rail. Modules worden gewoonweg op hun plaats vastgeklikt om ze op de DIN-rail te monteren. De Power Rail voorziet de modules van stroom en vormt een pad voor de collectieve foutmelding van individuele isolatoren. De Power Rail beperkt bekabeling en onderhoudskosten omdat de behoefte om serieschakelingen te leggen wordt geëlimineerd. Ook systeemuitbreiding wordt erdoor vereenvoudigd. Klik eenvoudigweg een nieuwe module vast wanneer je je systeem wenst uit te breiden.


Voedingsmodules

De Power Rail is een inzetstuk voor de standaard, 35 mm brede DIN-rail. Modules worden gewoonweg op hun plaats vastgeklikt om ze op de DIN-rail te monteren. De Power Rail voorziet de modules van stroom en vormt een pad voor de collectieve foutmelding van individuele isolatoren. De Power Rail beperkt bekabeling en onderhoudskosten omdat de behoefte om serieschakelingen te leggen wordt geëlimineerd. Ook systeemuitbreiding wordt erdoor vereenvoudigd. Klik eenvoudigweg een nieuwe module vast wanneer je je systeem wenst uit te breiden.


Internationale veiligheidsnormen

Modules met SIL-waarde zijn verkrijgbaar zonder meerprijs.


Eenvoudige configuratie

Met ons indrukwekkende software-hulpmiddel, PACTware, wordt het aanmaken van projectdocumentatie veel eenvoudiger en kunnen hoogfunctionele interfacemodules makkelijk worden geconfigureerd.


Safety Products Selector

Choose from various selection criteria like safety integrity level, performance level, device function, and signal type and find the SIL/PL assessed device that you are looking for.