Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Plug, play, push: Nieuwe drukknopkast met IO-Link

2023-11-23


Drukknopkast met IO-Link

De nieuwe drukknopkast, eenvoudig aan te sluiten, individueel geconfigureerd en betrouwbaar aan te sturen, kan via een M12-stekker eenvoudig en foutloos op IO-Link-netwerken worden aangesloten. Geen complexe bedrading nodig. Naast de gegevensopslag tijdens de configuratie maakt IO-Link de overdracht van diagnosegegevens voor conditiebewaking en voorspellend onderhoud mogelijk. De communicatiestandaard zorgt daarmee voor een grotere beschikbaarheid van de installatie.

Bovendien stelt IO-Link gebruikers in staat om flexibel talloze kleuren, nacht- en knippermodi te configureren: er zijn vijf standaardkleuren en drie extra, vrij te kiezen kleuren beschikbaar uit het RGB-kleurensysteem voor de verlichting van de drukknoppen. Verder kunnen vier verschillende knippermodi en de nachtmodus met verschillende helderheidsniveaus worden geselecteerd. Gebruikers kunnen de drukknoppen configureren voor elke toepassing en kunnen symbolen zoals pijlen instellen.

Verder biedt de drukknopkast een modern ontwerp met perfecte zichtbaarheid van de knoppen. Met zijn compacte behuizingsontwerp van 123,2 x 40 x 35,6 mm is de drukknopkast bijzonder eenvoudig direct in de machine te integreren.


Hoogtepunten van de drukknopkast met IO-Link

  • Eenvoudige en foutloze aansluiting op een IO-Link netwerk via M12-stekker
  • Uiterst flexibel: beschikbaar in talrijke kleuren en met instelbare knipper- en nachtmodus
  • Compacte behuizing voor eenvoudige integratie direct in de machine
  • Modern ontwerp met perfecte zichtbaarheid van de drukknoppen

e-news

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatige updates en handige informatie over de automatiseringswereld.

Abonneer u
amplify–Het Pepperl+Fuchs magazine

Ontdek ons online magazine! Vol boeiende succesverhalen, toepassingen, interviews en lokaal nieuws.

Systeemoplossingen met IO-Link van Pepperl+Fuchs

IO-Link, een internationaal gestandaardiseerde, universele open interface, vormt de fundering van Pepperl+Fuchs’ Sensorik4.0®-oplossingen. Kom meer te weten over de intelligente communicatietechnologie...