Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Pepperl+Fuchs op Tire Technology Expo 2024

2024-02-22

Bezoek Pepperl+Fuchs op Tire Technology Expo 2024 in Hannover

Tire Technology Expo 2024
Bezoek Pepperl+Fuchs op stand 4032

Tire Technology Expo wordt beschouwd als de voornaamste vakbeurs en conferentie voor technologieën voor bandenproductie in Europa. Voor de 23e keer zullen meer dan 240 toonaangevende leveranciers opnieuw in Hannover samenkomen van 19 tot 21 maart 2024 om er hun producten en oplossingen voor bandenfabricage voor te stellen. Bezoekers en standhouders van overal ter wereld zullen er een uitgebreid programma vinden van conferenties en workshops, alsook een ideaal platform om te netwerken. Ook Pepperl+Fuchs-experts zullen ter plaatse zijn om de laatste industrietrends te bespreken en oplossingen voor de bandenindustrie voor te stellen op stand 4032 in hal 20:e-news

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatige updates en handige informatie over de automatiseringswereld.

Abonneer u
Tire Technology Expo 2024

Bezoek Europa’s voornaamste vakbeurs en conferentie voor bandenproductietechnologieën, en ontmoet onze experts op stand 4032 in hal 20. Vraag uw persoonlijk toegangsticket voor de beurs aan.

Pepperl+Fuchs biedt een uitgebreide portfolio van gebruikersvriendelijke oplossingen die naadloos aansluiten op gelijk welke fase van de automobielproductie.