Teknisk support Industrielle sensorer
Kundeservice, eksplosjonsbeskyttelse

Vår portefølje innen industriell kommunikasjon fortsetter å vokse.

2019-06-17

Smale Ethernet IO moduler og kraftfulle I/O hubs kompletterer serien av IO-Link produkter

I/O Hub med IO-Link interface og Ethernet IO Module med IO-Link Master
Smale Ethernet IO moduler og kraftfulle I/O hub'er integreres enkelt i et intelligent IO-Link system.

Ethernet IO-moduler med integrert IO-Link master muligjør kommunikasjon, diagnose og parametrisering av feltinstrumenter fra styresystemet. I/O hub'er kan også tilkobles til en IO-Link master. På den måten kan ordinære binære sensorer enkelt integreres i et intelligent IO-Link system.

For å møte krav til forskjellige applikasjoner og omgivelsesbetingelser, har  Pepperl+Fuchs utviklet to nye produkter innen produktområdet industriell kommuniksjon. Det ene er Ethernet I/O-moduler i et smalt kapslingsdesign, samt kraftfulle I/O-hub'er (tilkoblingsblokker). Disse produktene kompletterer vår portefølje innen standardiserte feltbussmoduler og åpner for transparent datautveksling via IO-Link.


Smale Ethernet IO-moduler der plassen er begrenset

Våre nye Ethernet I/O-moduler er spesialdesignet for applikasjoner der plassen er begrenset. Byggebredden er bare 30mm. Med en L-kodet 16A tilkoblingsplugg kan den ta imot mer effekt enn med vanlige plugger. Følgelig kan flere moduler tilkobles og montasjetiden reduseres.

På samme måte som med de tidligere modulene på 60mm, er også disse smale nye modulene designet for krevende industrimiljøer, og de kan brukes helt ned til en omgivelsestemperatur på -40 °C. Tetthetsklassen er IP69 og huset er i støpt metall. Alt i alt er modulene ideelle der kravene er harde.


I/O tilkoblingsblokker med 16 kanaler og høy ytelse

Med våre IO-Link tilkoblingsblokker kan man enkelt integrere normale binære sensorer i et IO-Link anlegg. På den måten er tidligere begrensininger i anleggsdesignet fjernet.

Om man benytter en 8-kanals IO-Link master sammen med våre nye tilkoblingsblokker, kan signalene fra så mye som 128 digitale I/O enkelt bringes opp til styresystemet. Signallamper og annet I/O-utstyr kan også tilkobles. Avhengig av applikasjonen, finnes det moduler med 16 DIO der innganger og utganger kan konfigureres, eller i versjonen 10 inn og 6 ut. Våre tilkoblingsblokker er i støpt metallkapsling og er spesielt designet for bruk i krevende industriomgivelser.


Høydepunkt Ethernet IO-moduler og I/O tilkoblingsblokker

  • 8-ports Ethernet IO-moduler med integrert IO-Link master og bare 30mm byggebredde.
  • I/O tilkoblingsblokker med IO-Link interface for enkel tilkobling av opp til 128 digitale I/O til styresystemet.
  • Robust kapsling i støpt metall for bruk i krevende industrielle omgivelser.

e-nyheter

Hvis du abonnerer på nyhetsbrevet vårt, vil du jevnlig motta nyheter og interessant informasjon fra automasjonsverdenen.

Abonner
IO-Link System Solutions from Pepperl+Fuchs

An internationally standardized, cross-vendor open interface, IO-Link is an integral part of Pepperl+Fuchs’ Sensorik4.0® solutions. Learn more about the intelligent communication technology ...