Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00

Industriële beeldverwerking is één van de belangrijkste sensortechnologieën van de toekomst. De sensoren en systemen van Pepperl+Fuchs omvatten alles van vision sensors tot systeemoplossingen die volledig kunnen worden afgestemd op de eisen van uw specifieke toepassing. Van de uiterst nauwkeurige positionering van geautomatiseerde hoogstapelaars in magazijnen tot velverificatie bij nabewerkingsprocessen in drukkerijen, Pepperl+Fuchs biedt vision sensors die op maat gemaakt zijn voor elke toepassing. Lichtsectiesensoren gebaseerd op de unieke SmartRunner-technologie leiden tot robuuste oplossingen voor een betrouwbare aanwezigheids-, volledigheids- en positiedetectie, zelfs bij voorwerpen met een laag kleurencontrast of in de meest uiteenlopende verlichtingsomstandigheden.

De experts van VMT Bildverarbeitungssysteme GmbH, een onderneming van de Pepperl+Fuchs groep, werken nauw met klanten samen om eisenprofielen te ontwikkelen en op basis daarvan complexe, innovatieve beeldverwerkings- en lasersensorsystemen en zelfs volledige sensoroplossingen voor robotbesturing en -navigatie te implementeren.Ontdek onze Visie

Met industriële vision sensors en bedrijfsklare oplossingen van Pepperl+Fuchs wordt uw visie werkelijkheid. Vind hier meer informatie!