Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00

Interfacemodules voor het H-systeem

H-systeem interfacemodules zijn erg eenvoudig te gebruiken. Ze worden vastgeklikt op voorbedrade moederborden, zonder bedrading of gereedschap. De moederborden kunnen horizontaal of verticaal worden geïnstalleerd zonder afstandsstukken of stroombeperking. De coderingpinnen voorkomen een incorrecte plaatsing van de modules en een onbedoelde overschrijding van de ex-waarden. Bovendien vermijden de systeemconnectoren bedradingsstoringen aan de controler zijde. Dankzij de vaste bedrading is er geen lustest nodig wanneer de modules moeten worden vervangen, en kunnen ze zelfs worden vervangen tijdens het bedrijf. De markering van de labelhouder op het moederbord mag daar blijven wanneer het onderdeel wordt vervangen, dus hoeft die niet vernieuwd te worden.


HiC-interfacemodules

De 12,5 mm brede, 1-kanaals HiC-interfacemodules beschikken over enkele-lusintegriteit, SIL 2/3-classificatie en vergen tot 33% minder plaats in de schakelkast Hun lage warmtedissipatie houdt de schakelkast koel en verlengt de levensduur van de modules. Hoewel meer kanalen in een schakelkast kunnen worden ondergebracht, wordt er totaal minder vermogen in warmte omgezet.


HiD-interfacemodules

De 18 mm brede HiD-modules hebben een hoge pakkingsdichtheid, lage warmtedissipatie en SIL 2/3-classificatie. Een maximum van 64 kanalen kunnen op een 16-kanaals moederbord worden geïnstalleerd.


Safety Products Selector

Choose from various selection criteria like safety integrity level, performance level, device function, and signal type and find the SIL/PL assessed device that you are looking for.