Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Navigatie en Aansturing

Om de hoogst mogelijke doorvoer in material handling te realiseren, moeten automatisch geleide voertuigen (AGV’s) veilig en betrouwbaar worden genavigeerd in diverse situaties. Pepperl+Fuchs biedt de juiste sensoren en technologieën hiervoor—of het nu om contournavigatie, navigatie met kleurstroken op de grond of motion tracking gaat.

Terwijl vrije of contournavigatie gebaseerd is op de detectie van ruimtelijke contouren of reflectoren als oriëntatiepunten, is een vloernavigatie gebaseerd op kleurstroken, codes of RFID-tags op de vloer. Motion tracking levert informatie van bewegingsmelders of motion sensors die kunnen worden gebruikt om positiewijzingen over verloop van tijd te schatten. Voor al deze soorten van navigatie beschikt Pepperl+Fuchs over een scala aan krachtige technologieën die maximale precisie in navigatie en aansturing garanderen. 


Solutions for Free Navigation


Solutions for Floor-Based Navigation


Solutions for Motion Tracking


Goederenafhandeling

Van docking over ladingdetectie en positionering tot ladingidentificatie—ontdek onze sensoroplossingen voor goederenafhandeling in AGV-toepassingen!

Omgevingsdetectie

AGV’s moeten hun omgeving continu aftasten zodat botsingen met mensen en voorwerpen kunnen worden voorkomen. Ontdek de juiste producten voor omgevingsdetectie!