Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00

Afhankelijk van de structuur van een computernetwerk, kunnen aanvullende hardware- of netwerkcomponenten vereist zijn om de interactie tussen VisuNet-apparaten binnen het computernetwerk te ondersteunen. Dit omvat leidingen, connectoren en kabels, alsook schakelaars en omvormers.

Pepperl+Fuchs biedt u een assortiment netwerkcomponenten die volledig zijn afgestemd op de VisuNet-producten en de communicatie van uw VisuNet-werkstations mogelijk maken. Deze portfolio omvat o.a. omvormers die ook in explosiegevaarlijke omgevingen het gebruik van glasvezelkabels toelaten door lichtsignalen terug om te zetten in elektrische signalen. U kunt de gepaste netwerkkabels rechtstreeks op de vooraf geconfigureerde interfaces aansluiten.


Dankzij uitgebreide tests en kwalificaties kunnen de gecertificeerde netwerkcomponenten van Pepperl+Fuchs snel en eenvoudig via plug-and-play in bestaande netwerken worden geïntegreerd. Bovendien zijn de componenten met hun IP66-beschermingsklasse bijzonder robuust en geschikt voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen.