Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00

Universele ingangs-/uitgangsmodules

Als deel van haar LB Remote I/O-oplossing biedt Pepperl+Fuchs een universele ingangs-/uitgangsmodule met 4 kanalen voorzien van Ex i-klemmen voor gebruik in Zone 2, Class I/Div. 2 explosiegevaarlijke omgevingen. Dankzij deze module beschikken gebruikers over een uiterst flexibele oplossing voor toepassingen zoals de sturing van druktransmitters, debietmeters, differentiële druktransmitters, niveaumeters en proportionele kleppen, I/P-omvormers of plaatselijke indicatoren.

Elk van de vier kanalen kan afzonderlijk worden geparametreerd en gebruikt als AI of AO. Een combinatie van analoge ingangen en uitgangen behoort eveneens tot de mogelijkheden. LED’s geven de status van elk kanaal weer. Witte LED’s tonen de actuele gebruiksmodus. De universele ingangs-/uitgangsmodules van het LB Remote I/O-systeem zijn bovendien hot-swappable, wat een snelle en eenvoudige modulevervanging zonder tijdrovende stilstanden toelaat. De automatische download van kanaalinstellingen naar de vervangingsmodule spaart zelfs nog meer tijd.

De modules ondersteunen kabelbreuk- en kortsluitingsdetectie. Galvanische scheiding isoleert de intrinsiekveilige signalen van bus en voeding.


PROFINET-gateway

De nieuwe Zone 2-, Class I/Div. 2-gecertificeerde Remote I/O PROFINET-gateway van Pepperl+Fuchs maakt de weg vrij voor Industrie 4.0-toepassingen in procesindustrieën.