Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00

Configureer uw eigen VisuNet FLX-systeem!

“One fits all"-ontwerp voor maximale flexibiliteit

VisuNet FLX is, zoals zijn naam het aangeeft, een uitgebreid assortiment uiterst flexibele werkstations en monitorsystemen voor operators van Pepperl+Fuchs voor ATEX/IECEx Zone 2/22 en Divisie 2, en niet-explosiegevaarlijke omgevingen. Het nieuwe platform is toegespitst op de behoeften van de petrochemische, chemische en farmaceutische industrieën. Dankzij het volledig modulaire ontwerp kunnen HMI-oplossingen worden geconfigureerd voor maximale functionaliteit, en kan het platform snel en eenvoudig worden aangepast ter plaatse.

Drie basisconfiguraties, grotendeels gebaseerd op thin client-technologie, zijn beschikbaar en worden aangevuld met een steeds uitgebreider assortiment randapparatuur:

  • HMI-systeem
  • Panel-pc
  • Box-pc

Dankzij deze verscheidenheid aan systeemontwerpen en configuratieopties kunnen gebruikers technologisch geavanceerde, op maat gemaakte HMI-oplossingen creëren met minimale investeringskosten. Thin client-apparaten, displays en voedingsbronnen kunnen makkelijk ter plaatse worden geüpgraded en vervangen zodat kostbare uitvaltijden tot een minimum worden beperkt. In combinatie met de talrijke certificeringen (bijv. ATEX, IECEx en NEC500) en Pepperl+Fuchs’ uitgebreid partnernetwerk, biedt de VisuNet FLX-serie een flexibel schaalbaar, modulair platform voor HMI-oplossingen die wereldwijd kunnen worden ingezet.

Kies uit een breed assortiment vooraf geconfigureerde FLX-oplossingen die snel beschikbaar zijn of laat één van onze wereldwijde Solution Engineering Centers (SEC’s) een volledig op maat gemaakte oplossing op basis van VisuNet FLX voor u samenstellen.Voldoen onze voorgeconfigureerde VisuNet FLX HMI’s, die snel beschikbaar zijn, niet aan uw vereisten? Laat onze wereldwijde  Solution Engineering Centers (SEC)  voor u een volledig op maat gemaakte oplossing bedenken op VisuNet FLX.


VisuNet FLX-platform

Ontdek het nieuwe VisuNet FLX-platform voor uiterst flexibele workstations en controlesystemen voor operators.