Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00

Optische Identificatie

Optische identificatiesystemen van Pepperl+Fuchs leveren een belangrijke bijdrage tot basiscriteria in automatiseringstechnologie, zoals maximale procesbetrouwbaarheid en installatiebeschikbaarheid. Ongeacht of het om productie of logistiek gaat, deze optische identificatiesystemen kunnen snel worden aangepast aan gelijk welke toepassingsomgeving en blijven zelfs in kritieke gebruiksomstandighedenbetrouwbare prestaties leveren.

Onze portfolio optische identificatiesystemen omvat een uitgebreide selectie van stationaire scanners en handhelds. We beschikken niet enkel over codelezers die alle standaard 1D- en 2D-codes registreren, maar bieden ook oplossingen voor uitdagende toepassingen met hoge snelheden of hoge temperaturen.

De  besturingssoftware"Vision Configurator" laat u toe een veelvoud van parameters met een enkele muisklik te configureren. Op deze manier kunt u de instellingen van uw optische identificatieapparatuur op de toepassing toespitsen.


Overzicht van de Optische Identificatieapparatuur


Optische Identificatie

Van 2D-codelezers en handhelds tot barcodescanners en klantspecifieke oplossingen—ontdek bij ons de ideale oplossing voor uw optische identificatietaak.