Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00

Pers- en Mediacentrum

Bedrijfsprofiel

Feiten en cijfers over Pepperl+Fuchs Feiten en cijfers over Pepperl+Fuchs

In 1945 openden Walter Pepperl en Ludwig Fuchs samen een kleine radioreparatiewinkel in Mannheim, Duitsland, gebaseerd op de grondbeginselen van creativiteit, ondernemingszin en onafhankelijkheid. Vandaag de dag staat Pepperl+Fuchs bij klanten overal ter wereld bekend als een pionier en vernieuwer op het vlak van elektrische explosiebeveiliging en sensortechnologie.

Download Pepperl+Fuchs’ bedrijfsprofiel.

Hogedefinitieafbeeldingen

Download: Hoofdkantoor—overdag Download: Hoofdkantoor—overdag

Deze map bevat hogedefinitieafbeeldingen van Pepperl+Fuchs’ hoofdkantoor, overdag genomen. Opmaak: TIFF/CMYK en JPG/RGB; 12 cm breed, resolutie 300 dpi.

Download: Hoofdkantoor—’s nachts Download: Hoofdkantoor—’s nachts

Deze map bevat hogedefinitieafbeeldingen van Pepperl+Fuchs’ hoofdkantoor, ‘s nachts genomen. Opmaak: TIFF/CMYK en JPG/RGB; 12 cm breed, resolutie 300 dpi.

Download: Overzicht van de productgroep voor industriële sensoren. Download: Overzicht van de productgroep voor industriële sensoren.

Deze map bevat hogedefinitieafbeeldingen van Pepperl+Fuchs’ productportfolio voor Industriële Sensoren. Opmaak: TIFF/CMYK en JPG/RGB; 12 cm breed, resolutie 300 dpi.

Download: Overzicht van de productgroep voor explosiebeveiliging. Download: Overzicht van de productgroep voor explosiebeveiliging.

Deze map bevat hogedefinitieafbeeldingen van Pepperl+Fuchs’ productportfolio voor Explosiebeveiliging. Opmaak: TIFF/CMYK en JPG/RGB; 12 cm breed, resolutie 300 dpi.

Persberichten