Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00

Persberichten 2022

Persmap: SPS 2022 (Afdeling Fabrieksautomatisering en Procesautomatisering) Persmap: SPS 2022 (Afdeling Fabrieksautomatisering en Procesautomatisering)

In deze persmap: Lees meer over ASi-3-gateways met IIoT-capaciteit en aanzienlijk vereenvoudigde werking. Leer ook meer over Pepperl+Fuchs’ producten voor waterstofgebruik of ontdek de onlangs gecertificeerde ethernet-APL-oplossingen voor explosiegevaarlijke omgevingen.

(november 2022)

Persmap: ACHEMA 2022 (Afdeling Procesautomatisering en Fabrieksautomatisering) Persmap: ACHEMA 2022 (Afdeling Procesautomatisering en Fabrieksautomatisering)

In deze persmap: Lees meer over Pepperl+Fuchs' producten oplossingen voor waterstofgebruik of ontdek de Visor-Ex® en Tab-Ex® 03—de allernieuwste generatie intrinsiekveilige smarttoestellen die de digitale transformatie in de procesindustrie helpen bevorderen.

(augustus 2022)

Persmap: LogiMAT 2022 (Afdeling Fabrieksautomatisering) Persmap: LogiMAT 2022 (Afdeling Fabrieksautomatisering)

In deze persmap: Informatie over het nieuwe "Contour2D"-sensorsysteem voor de bewaking van transportbanden; en een introductie van de universele codelezers van de "VOS-I"-serie ontworpen voor toepassingen in identificatie, goederenstromen en logistiek.

(mei 2022)

Persmap: HANNOVER MESSE 2022 (Afdeling Fabrieksautomatisering en Procesautomatisering) Persmap: HANNOVER MESSE 2022 (Afdeling Fabrieksautomatisering en Procesautomatisering)

In deze persmap: Lees meer over het driedelige functioneel veiligheidspakket van Pepperl+Fuchs of leer hoe onze producten en oplossingen bijdragen tot de waterstofwaardeketen.

(mei 2022)

Persmap: Vooruitblik op de HANNOVER MESSE 2022 Persmap: Vooruitblik op de HANNOVER MESSE 2022

In deze persmap: Technisch artikel over de "SmartRunner Explorer 3D", de 3D-sensorserie van Pepperl+Fuchs. Deze combineert twee sensoren met hun eigen meetmethode in één sensor en vergemakkelijkt de integratie in uw 3D-toepassingen.

(maart 2022)

Pers- en Mediacentrum

Download Pepperl+Fuchs' bedrijfsprofiel en hogedefinitieafbeeldingen van haar hoofdkantoor en productportfolio’s. Gratis gebruik voor redactiekantoren en journalisten.

e-news

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatige updates en handige informatie over de automatiseringswereld.

Abonneren