Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00

Press Releases 2023

Persmap: SPS 2023 (Afdeling Fabrieksautomatisering en Procesautomatisering) Persmap: SPS 2023 (Afdeling Fabrieksautomatisering en Procesautomatisering)

In deze persmap: Meer informatie over onder meer radarsensoren als toevoeging aan het portfolio van Pepperl+Fuchs, of eerste inzichten in een productonderzoek voor radiogebaseerde controle van handmatige kleppen. Meer informatie over de laatste uitbreiding op het gebied van VisuNet FLX-bedieningstations en een nieuw overspanningsbeveiligingssysteem.

(oktober 2023)

Persbericht: Expo waterstoftechnologie Europa 2023 (Afdeling Fabrieksautomatisering en Procesautomatisering) Persbericht: Expo waterstoftechnologie Europa 2023 (Afdeling Fabrieksautomatisering en Procesautomatisering)

In dit persbericht: Meer informatie over de producten en oplossingen van Pepperl+Fuchs die een waardevolle bijdrage leveren aan de volledige waterstofproductieketen.

(september 2023)

Persmap: HANNOVER MESSE 2023 (Afdeling Fabrieksautomatisering en Procesautomatisering) Persmap: HANNOVER MESSE 2023 (Afdeling Fabrieksautomatisering en Procesautomatisering)

In deze persmap: Ontdek hoe Pepperl+Fuchs bijdraagt tot het "Manufacturing-X"-initiatief—de oppermachtige gegevensruimte voor Industrie 4.0. Andere onderwerpen: de nieuwe intrinsiekveilige 5G-smartphone Smart-Ex® 03, de allernieuwste dubbelvelsensoren en de eerste serie ultrasone sensoren met ingebouwde CAN-interface op de markt.

(april 2023)

Persmap: LogiMAT 2023 (Afdeling Fabrieksautomatisering) Persmap: LogiMAT 2023 (Afdeling Fabrieksautomatisering)

In deze persmap: Op LogiMAT zal Pepperl+Fuchs haar IO-Link-portfolio-uitbreiding voorstellen in de vorm van het IUT-F191-IO-V1 UHF RFID-apparaat, en kunt u meer lezen over de palletdetector die op flexibele wijze kan worden aangepast aan het transportsysteem en over het Contour2D-sensorsysteem dat transportbandgebruik nauwkeurig bewaakt met een enkele LiDAR-sensor.

(april 2023)

Persmap: BAU 2023 (Afdeling Fabrieksautomatisering) Persmap: BAU 2023 (Afdeling Fabrieksautomatisering)

In deze persmap: Leer meer over de eerste gezamenlijke beursstand van WITT Sensoric, Sensotek en Pepperl+Fuchs op BAU 2023. U ontdekt er interessante feiten over de "light-on-demand”-methode, waarmee lampen kunnen worden gedimd, aan- of uitgeschakeld, of de Sensotek LED-strips voor signalering in gevarenzones.

(april 2023)

Pers- en Mediacentrum

Download Pepperl+Fuchs' bedrijfsprofiel en hogedefinitieafbeeldingen van haar hoofdkantoor en productportfolio’s. Gratis gebruik voor redactiekantoren en journalisten.

e-news

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatige updates en handige informatie over de automatiseringswereld.

Abonneren