Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00

Waarom Pepperl+Fuchs Kiezen?

Enkele gegronde redenen...

Bij Pepperl+Fuchs staan er 5 900 mensen tot uw dienst. De inzet, de toewijding en het oog voor detail waarvan we elke werkdag blijk geven, is gebaseerd op een lange traditie die kan worden teruggevoerd naar de stichters Walter Pepperl en Ludwig Fuchs. Zij waren hun klanten volledig toegewijd – net als wij, zo'n 70 jaar later. De kennis en knowhow van de processen van onze klanten, die we doorheen de jaren hebben vergaard, vormen nu de fundering waarop u kan bouwen wanneer u kiest voor Pepperl+Fuchs. Geniet van de volgende voordelen:


Een uitgebreid productaanbod

Of u nu betrokken bent bij fabrieksautomatisering- of procesautomatiseringstoepassingen, wij bieden de oplossingen die exact aan uw vereisten beantwoorden. Onze uitgebreide productportfolio van industriële sensoren en procesinterfaces laat ons toe aan alle mogelijke verzoeken te voldoen – van de levering van standaard componenten tot het ontwerp en de vervaardiging van ingewikkelde systeemoplossingen.

De hoogste kwaliteitsnormen

De omvang van onze portfolio wordt onderschraagd door de productkwaliteit die we aanbieden. Onze wereldwijde productielocaties werden gecertificeerd in overeenstemming met ISO 14001, ISO 80079-34 of ISO 9001 door verschillende externe certificeringsinstanties. Wij actualiseren onze processen continu om u de geavanceerde technologieën en kwalitatief hoogstaande producten te kunnen leveren waarop u kunt vertrouwen.

Een ongeëvenaarde service

Automatisering is onze passie en we zijn er trots op doeltreffende oplossingen te vinden. Verwacht u dan ook aan een gedetailleerde toepassingsanalyse en technische expertise voor elk Pepperl+Fuchs product.

Wereldwijde ondersteuning

Pepperl+Fuchs begon haar bedrijfsactiviteiten in 1945 en sindsdien is de onderneming gestaag blijven groeien. Tegen het einde van de jaren ‘70, hadden we een vestiging in Singapore; bewijs van onze mondiale visie in een tijd wanneer "globalisering" nog in haar kinderschoenen stond. Nu staan we vrijwel overal ter wereldter beschikking via onze meer dan 40 vestigingen verspreid over 6 continenten.


amplify–Het Pepperl+Fuchs magazine

Ontdek ons online magazine! Vol boeiende succesverhalen, toepassingen, interviews en lokaal nieuws.

Bekijk de persberichten

In onze rubriek Persberichten vindt u een overzicht van belangrijke artikels en productnieuws samengesteld en beschikbaar voor uitgevers en redacteuren.