Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00

AS-i-accessoires

Please note that due to site maintenance, not all functionalities of the Pepperl+Fuchs website will be available. Thank you for your understanding.

AS-i-handheld

AS-i-handheld VBP-HH1-V3.0
AS-i-handheld VBP-HH1-V3.0

Je kan onze AS-i-handheld VBP-HH1-V3.0 gebruiken voor een snelle adressering en controle van je AS-i-netwerk of van de individuele componenten ervan zonder behoefte aan enig bijkomend gereedschap. Met de uitgebreide functies van de VBP-HH1-V3.0-V1-versie kan je via een externe stroombron stroom aan krachtige stroomopnemers leveren.

AS-i-slaves kunnen via een plug-in adapter, programmeringskabel of M12-aansluitkabel worden aangesloten.

Vooral de adressering van individuele modules of zelfs individuele netwerken is eenvoudig omdat de handheld met één hand kan worden bediend.


AS-i-hulpmiddelen voor diagnostiek en parametrering

AS-i-analyzer
AS-i-analyzer

Met de AS-i-analyzer kan je online toezicht houden op communicatie in het stroomproces binnen het AS-i-netwerk, waardoor eventuele fouten (bijv. veroorzaakt door overmatige kabellengtes) snel en op betrouwbare wijze kunnen worden gelokaliseerd. De AS-i Control Tools-software biedt ondersteuning bij de configuratie en parametrering van het AS-i-netwerk. De gateway communiceert met de pc via een overeenkomstige interfaceconverter (bijv. van Profibus naar RS 232).


AS-i-vlakbandkabel

AS-i-vlakbandkabel
AS-i-vlakbandkabel

In de meeste AS-i-installaties maakt men gebruik van de typische, geprofileerde vlakbandkabel. De vlakbandkabel met zijn rubberen kabelmantel en oliebestendig TPE-design is beschikbaar in geel en zwart.

Als je van plan bent AS-interfaces te gebruiken om toepassingen met betrekking tot veiligheid te implementeren, kan je echter ook opteren voor onze vlakbandkabels voorzien van een rood label gemarkeerd „+++VEILIGHEID+++”.


Aanbouwelementen

Aanbouwelementen voor AS-i-modules
Aanbouwelementen voor AS-i-modules
Onderbouwsecties voor AS-i-modules vereenvoudigen de installatie van AS-i-vlakbandkabels aanzienlijk. Een mechanische code voorkomt een verkeerde montage van de componenten. Pepperl+Fuchs beschikt over een variëteit aan onderbouwstructuren met en zonder adresseerapparaat, voor vlak- en rondkabels, alsook verschillende behuizingsmaten.

Adapters en passieve verdelers

Adapters en passieve verdelers
Adapters en passieve verdelers

Adapters en passieve verdelers zijn verkrijgbaar voor de volgende toepassingen:

  • Bedrade adapter in behuizing
  • Uitgang van gele/zwarte kabel naar 4-pins, M12-connector
  • Verdeler voor tweede vlakbandkabelvertakking of klemmen om de vlakbandkabel te monteren
  • Oplossingen op maat

Stekkers en contactdozen

Pepperl+Fuchs, uw leverancier voor AS-interfaces, beschikt over alle vereiste componenten. Onze fabriek in Veszprem, Hongarije, is een knowhow-centrum voor alle componenten gebruikt in spuitgietprocessen, zoals behuizingsonderdelen en connectoren voor sensoren en actuators.

Maak gebruik van onze flexibiliteit voor uw specifieke, op maat gemaakte projecten of bijkomende verbindingskabelconfiguraties. Dankzij ons efficiënt productieproces kunnen wij onze klanten naast een breed assortiment van M8- en M12-connectoren ook volledige, goedkopere, op maat gemaakte oplossingen aanbieden.


Gratis Download: Whitepaper over Verbindingsgeoriënteerde TCP-Communicatieprotocollen (Engelstalig PDF)

Dit gratis whitepaper vergelijkt de verschillende verbindingsgeoriënteerde TCP-communicatieprotocollen (AMQP, OPC UA, MQTT, REST API) die zich overal hebben ingeburgerd en nu als sleuteltechnologieën voor het IIoT en Industrie 4.0 worden beschouwd. Download uw gratis exemplaar!

AS-i-productportfolio

Ontdek onze volledige AS-i-productportfolio.