Sensorløsninger for bilindustrien

Fra pålitelig posisjonering og identifisering til sikring av problemfrie prosesser knyttet til sikkerhetskritiske applikasjoner – finn ut mer om vår omfattende portefølje for bilindustrien.

Avanserte sensorløsninger for bilindustrien

Pålitelig posisjonering
Enten du skal posisjonere sleder og lifter over lange avstander eller styre førerløse kjøretøy, har den omfattende porteføljen vår den ideelle sensorløsningen for alle typer posisjoneringsoppgaver.
Problemfrie prosesser knyttet til transportbåndteknologi
Våre sensorløsninger kan håndtere en rekke transportbåndteknologiske oppgaver i bilindustrien, inkludert styring av sledeinnføring på arbeidsområder og kollisjonsbeskyttelse for monorail-transportører i svinger og på rette strekninger.
Pålitelig identifisering i krevende omgivelser
Sensorteknologien fra Pepperl+Fuchs brukes til identifisering under sluttmontasjen på karosserifabrikker og under ekstreme forhold som i høytemperatursoner under lakkering.
Nøyaktig komponentovervåking ved karosseribygging
Det kreves stor nøyaktighet ved mating av de enkelte komponentene, for eksempel ved henting av bildører fra hyller for videre bearbeiding. Ulike typer teknologi gjør det mulig å overvåke komponentene på en pålitelig og nøyaktig måte.
Intelligente løsninger for E-mobilitetssektoren
Den økende viktigheten av elkjøretøy skaper nye oppgaver innen bilindustrien. For eksempel bidrar sensorer fra Pepperl+Fuchs i produksjon av både batterier, batterimoduler og batteripakker samt i installasjon av disse batteripakkene i understellet.
Optimalisering av dekkproduksjon
Dekkproduksjon involverer komplekse prosesstrinn som optimaliseres kontinuerlig. Industrispesifikke sensorer og systemer brukes i dekkproduksjon – inkludert RFID for sporing, identifikasjonssystemer for materialvalidering og pålitelig signalkonvertering ved høye omgivelsestemperaturer. Disse trinnene er et betydelig bidrag til å sikre standarder av høy kvalitet og produksjon av konkurransedyktige dekk med fremragende kjøreegenskaper.
Innovative sikkerhetsløsninger
Sensorteknologi fra Pepperl+Fuchs ivaretar sikkerheten til både personell og maskineri på automatiserte områder, enten det gjelder å sikre problemfrie prosesser knyttet til monorail-transportører eller førerløse kjøretøy.
En komplett IO-Link-løsning fra én enkelt kilde
Det fremtidssikre, leverandøruavhengige interfacet legger til rette for omfattende diagnostikk og er enkelt å konfigurere under drift via kontrollsystemet. Pepperl+Fuchs gir deg en komplett IO-Link-løsning som omfatter en serie IO-Link-sensorer og tilhørende infrastruktur.
Omfattende tilkoblingsportefølje
Uansett hvor varierte automatiseringsapplikasjoner kan være, er kravene til tilkoblingsteknologien like komplekse. Med porteføljen sin av tilkoblingsprodukter tilbyr Pepperl+Fuchs en helintegrert løsning med perfekt samsvar mellom sensorer og tilkoblingsteknologi.

Fordeler

Bilikon

Omfattende portefølje

Pepperl+Fuchs tilbyr en omfattende, brukervennlig portefølje av løsninger som kan integreres sømløst i alle faser av bilproduksjonen.
Idéikon

Skreddersydde løsninger

Pepperl+Fuchs sørger for pålitelig posisjonering og problemfrie prosesser i sikkerhetskritiske applikasjoner. Det utvikles stadig nye produkter som dekker behovene til bilindustrien.
Lang ekspertise innen materialhåndtering.

En erfaren leder

Pepperl+Fuchs har mer enn 70 år med erfaring innen industriautomatisering, har løst ulike applikasjoner og utvikler nye teknologier kontinuerlig, alle utformet for å gjøre prosessene dine mer effektive.
Sensorik 4.0-ikon

Sensorik4.0®

Din suksess er viktig for oss: Opprett sikre og effektive prosesser, og få anlegget ditt opp til et Industry 4.0-nivå med smart sensorteknologi fra Pepperl+Fuchs!

Identifisering

Identifisering

Sikkerhet

Sikkerhet

Kontakt oss

Har du spørsmål om sensorløsningene våre for bilindustrien?
Vi hjelper deg gjerne! Bare send oss en melding eller avtal et besøk hos en av ekspertene våre for å få mer informasjon om produktene du er interessert i.