Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00

Automatisch Geleide Voertuigen (AGV’s)

Van intralogistiek tot automobielproductie: automatisch geleide voertuigen zijn niet meer weg te denken uit moderne materialhandlingtoepassingen. Ze worden steeds vaker ingezet om goederen op zelfstandige wijze naar hun bestemming te brengen. Er moet voor worden gezorgd dat de AGV’s niet van hun route afwijken, dat ze correct worden geladen en gelost en dat ze in geen geval tegen mensen of voorwerpen botsen.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt met de ondersteuning van betrouwbare en krachtige sensoren. Pepperl+Fuchs beschikt over een uitgebreide portfolio van industriële sensortechnologieën die ideaal zijn voor de vereisten van automatisch geleide voertuigen. Zo garanderen de LiDAR-sensoren met hun indrukwekkende technologie een ultraprecieze navigatie. Andere sensoren en systemen zorgen dan weer voor een veilige en efficiënte behandeling van de lading, alsook voor een gedetailleerde omgevingsanalyse. Zo helpen de producten van Pepperl+Fuchs vlotlopende processen garanderen bij het gebruik van automatisch geleide voertuigen—of het nu gaat om geautomatiseerde bots, automatische hoogstapelaars of mobiele robots.Sensoren en Oplossingen voor AGV’s

Automatisch geleide voertuigen zijn niet meer weg te denken uit de moderne wereld van material handling. Ontdek onze sensoren en oplossingen voor goederenafhandeling, navigatie en begeleiding, en omgevingsdetectie.