Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00

Goederenafhandeling

Voor het opheffen, beveiligen en verplaatsen van ladingen hebben automatisch geleide voertuigen (AGV's) allerlei informatie nodig om deze processen veilig en soepel te laten verlopen. Eerst moet het autonoom voertuig nauwkeurig dokken op het correcte overslagstation. Tijdens het laden en lossen moet worden gegarandeerd dat de ladingdragers op betrouwbare wijze worden gedetecteerd en correct worden gepositioneerd. Ladingidentificatie kan ook voor de nodige uitdagingen zorgen, bijvoorbeeld wanneer verschillende voorwerpen tegelijk moeten worden gedetecteerd of wanneer een robot op de AGV precies moet worden aangestuurd.

Van docking over ladingdetectie en positionering tot ladingidentificatie, Pepperl+Fuchs biedt een grote variëteit aan compacte en robuuste sensoren die ideaal zijn voor gebruik in automatisch geleide voertuigen. Zo zorgen contactloze sensortechnologieën voor een veilige materiaaloverdracht, terwijl krachtige identificatiesystemen de goederendragers zelfs in zware industriële omgevingsomstandigheden op betrouwbare wijze blijven identificeren.


Discover our load handling solutions for your AGV in an interactive way!
Solutions for Docking


Solutions for Load Positioning and Detection


Solutions for Load Identification


Navigatie en Aansturing

Een betrouwbare navigatie van automatisch geleide voertuigen vereist krachtige technologieën. Ontdek onze oplossingen voor navigatie en aansturing!

Omgevingsdetectie

AGV’s moeten hun omgeving continu aftasten zodat botsingen met mensen en voorwerpen kunnen worden voorkomen. Ontdek de juiste producten voor omgevingsdetectie!