Érzékelőmegoldások a csomagolástechnikai ipar számára

A megbízható észleléstől a biztonságos azonosításig, pontos pozicionálásig és mérésig – itt megtalálja az alkalmazásához ideális megoldásokat!

Előnyök

Ikon

Átfogó portfólió

A megbízható érzékeléstől a biztonságos azonosításon át a pontos pozicionálásig és mérésig: Automatizálási technológiánk gördülékeny folyamatokat tesz lehetővé a csomagolástechnikai ipar számos alkalmazásában.
Ikon

Személyre szabott megoldások

Legyen szó gyógyszeriparról, kozmetikumokról, élelmiszeriparról vagy fogyasztási cikkekről – a csomagológépekre vonatkozó követelmények ugyanolyan változatosak, mint maguk a termékek. A Pepperl+Fuchs folyamatosan új megoldásokat fejleszt pontosan igazodva ügyfeleink igényeihez.
Ikon

Tapasztalt piacvezető

A Pepperl+Fuchs több mint 70 éves tapasztalattal rendelkezik az ipari automatizálás területén; sikeres megoldásokat kínál alkalmazások széles köréhez. Folyamatosan új technológiák kifejlesztésén dolgozik, melyek a folyamatok megbízhatóbbá és hatékonyabbá tételét szolgálják.
Ikon

Sensorik4.0®

Az Ön sikere fontos a számunkra: A Pepperl+Fuchs intelligens érzékelőtechnológiájával biztonságos és hatékony folyamatokat hozhat létre, és az Ipar 4.0 követelményeinek megfelelően alakíthatja az üzemét.

Robottechnika és gyártósor vége

Csomagolórobot

Kapcsolatfelvétel

Kérdése van a csomagolóipari érzékelőmegoldásainkkal kapcsolatban?
Örömmel segítünk! Egyszerűen küldjön nekünk egy e-mailt vagy egyeztessen időpontot szakértőink egyikével, hogy többet megtudhasson az Önt érdeklő termékekről.