Sensoroplossingen voor de automotive industrie

Van een betrouwbare positionering en identificatie tot het garanderen van vlotlopende processen in veiligheidskritieke toepassingen—ontdek ons uitgebreid productassortiment voor de automotive industrie.

Voordelen

Car Icon

Uitgebreid productassortiment

Pepperl+Fuchs biedt een uitgebreide, gebruikersvriendelijke portfolio van oplossingen die probleemloos in gelijk welke fase van de automobielproductie kunnen worden geïntegreerd.
Idea Icon

Op maat gemaakte oplossingen

Pepperl+Fuchs zorgt voor een betrouwbare positionering en maakt processen vlotter in veiligheidskritieke toepassingen. Er worden constant nieuwe producten ontwikkeld die aan de uiteenlopende eisen van de automotive industrie moeten voldoen.
Jarenlange expertise in material handling.

Een marktleider met ervaring

Tijdens haar meer dan 70 jaar lange ervaring in industriële automatisering heeft Pepperl+Fuchs met succes verschillende toepassingsproblemen opgelost en zelfs nu blijft het bedrijf continu nieuwe technologieën ontwikkelen om je processen efficiënter te maken.
Sensorik 4.0 Icon

Sensorik4.0®

Jouw succes is belangrijk voor ons: creëer veilige en efficiënte processen en verhef je installatie tot Industrie 4.0-niveau met Pepperl+Fuchs’ intelligente sensortechnologie!

Geavanceerde sensoroplossingen voor een variëteit aan automatiseringstaken

Betrouwbare positionering
Of het nu om de positionering van skids en liften over langere afstanden of de besturing van automatisch geleide voertuigen gaat, onze uitgebreide portfolio omvat de ideale sensoroplossing voor elke positioneringstaak.
Vlotlopende processen in de transporttechniek
Onze sensoroplossingen zijn opgewassen tegen talrijke transporttoepassingen in de automotive industrie, zoals bijv. de sturing van skids in laswerkplaatsen en botsingbescherming op monorails in bochten en op rechte stukken.
Betrouwbare identificatie onder moeilijke omgevingsomstandigheden
De sensortechnologieën van Pepperl+Fuchs worden gebruikt voor identificatietaken in werkplaatsen, tijdens de uiteindelijke voertuigassemblage en in extreme omstandigheden zoals die in de hogetemperatuurszones van lakspuiterijen.
Nauwkeurige componentenbewaking in de carrosserieproductie
De geautomatiseerde aanlevering van individuele componenten, zoals bijv. de verwijdering van deuren van rekken voor verdere verwerking, vereist optimale precisie. Verschillende technologieën maken een betrouwbare en nauwkeurige componentenbewaking mogelijk.
Innovatieve veiligheidsoplossingen
De sensortechnologieën van Pepperl+Fuchs garanderen de veiligheid van mensen en machines in geautomatiseerde zones van de werkplaats, van vlotlopende monorailtransporten tot de besturing van automatisch geleide voertuigen.
Volledige IO-Link-oplossingen van één enkele leverancier
De toekomstbestendige, leveranciersonafhankelijke interface zorgt voor een uitgebreide diagnostiekfunctionaliteit en kan makkelijk tijdens het gebruik via het besturingssysteem worden geconfigureerd. Pepperl+Fuchs biedt je een volledige IO-Link-oplossing die een assortiment van IO-Link-sensoren en bijbehorende infrastructuur omvat.

Veiligheid

Veiligheid

Contact

Heb je een vraag over één van onze sensoroplossingen voor de automotive industrie?
Wij helpen je graag! Stuur ons een e-mail of maak een afspraak om meer informatie te krijgen over de producten die je interesseren.