Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00

Een erkende norm in procesautomatisering

FOUNDATION Fieldbus H1 (FF H1) voedt en verzendt digitale communicatie tussen hostsystemen, zoals een DCS of PLC, en veldapparatuur. Statusinformatie en besturingscommando’s worden overgedragen tussen een maximum van 31 slaves die op dezelfde kabel zijn aangesloten. Fieldbus is zoveel meer dan een eenvoudige procesbesturing. Configuratie vanaf afstand, assetmanagement en preventief onderhoud worden allemaal mogelijk met behulp van veldbustechnologie.

FieldConnex® is het juiste systeem om gegevens van veldtoestellen te beschermen en integreren in het DCS. Eenvoudig qua ontwerp, bieden de betrouwbare componenten maximale gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid. Verschillende explosiebeveiligingsconcepten van eerste keus maken dit dé ideale technologie voor installatie, indienstname en een betrouwbare werking.

FF H1 in overeenstemming met IEC-norm 61158-2. De Fieldbus Foundation is het bestuursorgaan, dat richtlijnen en definities uitvaardigt, en de interoperabiliteit van toestellen garandeert. Alle belanghebbende partijen, zoals o.a. bedrijfsexploitanten, leveranciers, onderaannemers en DCS-verkopers zijn erin vertegenwoordigd.Van beslissing over planning, installatie en indienstname tot gebruik en onderhoud: Ontdek hoe u het beste uit uw veldbusinfrastructuur kunt halen…