Érzékelőmegoldások a járműipar számára

A megbízható pozicionálástól és azonosítástól a biztonság szempontjából kritikus alkalmazások zökkenőmentes folyamatáig – Fedezze fel átfogó termékkínálatunkat a járműipar számára.

Kifinomult érzékelőmegoldások a járműipar számára

Megbízható pozicionálás
Akár nagy távolságokon át végzi a karosszériaszállító kocsik vagy emelők pozicionálását, akár az automatikus irányítású járművek kormányzását szabályozza, széles termékkínálatunk ideális megoldást kínál minden pozicionálási feladathoz.
Zökkenőmentes folyamatok a szállítószalag-technológia területén
Érzékelőmegoldásaink számos szállítószalag-technológiai feladatot képesek ellátni a járműiparban, beleértve a karosszériaszállító kocsik bevezetését a munkaterületekre, valamint az egysínes szállítószalagok ütközésvédelmét kanyarokban és egyeneseken.
Megbízható érzékelés nagy igénybe vételt jelentő körülmények között
A Pepperl+Fuchs érzékelőtechnológiáját a karosszériaszerelő-műhelyekben történő érzékeléshez használják a végső összeszerelés során és olyan szélsőséges körülmények között, mint a festőműhelyek magas hőmérsékletű zónáiban.
Pontos alkatrész-ellenőrzés a járműkarosszéria-összeállítás területén
Az egyes alkatrészek automatikus adagolása nagy pontosságot igényel, például a járműajtók állványról való levétele a további megmunkálás érdekében. A különböző technológiák megbízható és pontos alkatrész-ellenőrzést tesznek lehetővé.
A gumiabroncs-gyártás optimalizálása
A gumiabroncs-gyártás folyamata összetett lépéseket foglal magában, amelyeket állandóan optimalizálnak. Az abroncsgyártási folyamat során iparág-specifikus érzékelőket és rendszereket használnak ― beleértve az RFID-t a track&trace feladatokhoz, az anyagvalidálási azonosító rendszereket és a megbízható jelátalakítást magas környezeti hőmérsékleten. Ezek a lépések jelentős mértékben hozzájárulnak a minőségi szabványok teljesítéséhez és a kiváló vezetési tulajdonságú, versenytársakat maga mögé utasító gumiabroncsok előállításához.
Innovatív biztonsági megoldások
A Pepperl+Fuchs érzékelőtechnológiái mind a személyi, mind pedig a gépbiztonságot biztosítják az automatizált területeken, legyen szó a zökkenőmentes folyamatok szavatolásáról az egysínes szállítószalagokon vagy az automatizált önvezető szállítóeszközökön.
Komplett IO-Link megoldás egyetlen forrásból
A jövőbiztos, gyártóközi interfész átfogó diagnosztikát tesz lehetővé, és a vezérlőrendszeren keresztül könnyen konfigurálható működés közben. A Pepperl+Fuchs végponttól végpontig terjedő IO-Link megoldást kínál, amely számos IO-Link érzékelőt és megfelelő infrastruktúrát tartalmaz.
Átfogó csatlakoztatási portfólió
Az automatizálás ugyan nagyon eltérő lehet, de a csatlakoztatási technológiával szemben támasztott követelmények nem kevésbé összetettek. A csatlakozókat magába foglaló termékkínálatával a Pepperl+Fuchs nagymértékben integrált megoldást ajánl, amelyben az érzékelők és a csatlakoztatási technológia tökéletes párost alkotnak.

Előnyök

Autó ikon

Átfogó portfólió

A Pepperl+Fuchs széles és felhasználóbarát megoldásokat kínál, amelyek zökkenőmentesen integrálhatók a járműipari gyártás minden szakaszába.
Ötlet ikon

Testre szabott megoldások

A Pepperl+Fuchs megbízható pozicionálást tesz lehetővé, és a folyamatokat zökkenőmentesebbé teszi a biztonság szempontjából kritikus alkalmazásokban. Folyamatosan fejleszt az autóipar követelményeinek megfelelő új termékeket.
Hosszú tapasztalat az anyagkezelés területén.

Egy tapasztalt vezető

A Pepperl+Fuchs több mint 70 éves tapasztalattal rendelkezik az ipari automatizálás területén, sikeres megoldásokat kínál alkalmazások széles köréhez és folyamatosan új technológiák kifejlesztésén dolgozik, amelyek mind a folyamatok megbízhatóbbá és hatékonyabbá tételét szolgálják.
Sensorik 4.0 ikon

Sensorik4.0®

Az Ön sikere fontos a számunkra: A Pepperl+Fuchs intelligens érzékelőtechnológiájával biztonságos és hatékony folyamatokat hozhat létre, és az Ipar 4.0 követelményeinek megfelelően alakíthatja az üzemét.

Biztonság

Biztonság

Kapcsolat

Kérdése van az általunk kínált járműipari érzékelőmegoldásokkal kapcsolatban?
Örömmel segítünk! Egyszerűen küldjön nekünk egy e-mailt, vagy egyeztessen időpontot, hogy többet tudjon meg az Önt érdeklő termékekről.