Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Az új pozicionáló rendszer, a „pozícióirányított képalkotó” optimális megoldás az automatikus irányítású járművek nyomkövetéséhez

Vezető szerepben – Pozícióirányított képalkotás a Pepperl+Fuchstól

Az útvonalat színes festék/ragasztószalag határozza meg; az adatmátrixos kódok megadják az abszolút pozíciót, az irányítókódok pedig a közelgő kanyarokat jelzik – A pozícióirányított képalkotáson alapuló (Position Guided Vision – PGV) pozicionáló rendszer az egyetlen olyan termék a piacon, amely egyetlen eszközben kínál navigációt, nyomkövetést és pozíció-visszajelzést az automatikus irányítású járművekhez. Fedezze fel az automatikus irányítású járművek(AGV-k) nyomkövetésének ideális megoldását.


Hatékonyság és biztonság minden eljárásban

PGV - Continous position feedbackFolyamatos pozíció-visszacsatolás
Az X és Y pozíció, a sebesség, a fordulási sugár és a működési állapot mindig pontosan észlelhető és folyamatosan jelenthető a rendszer nagy teljesítményű 2D kamerájával.
PGV - Reliable in all areasMinden területen megbízható
A felfestett vagy kiszalagozott csíkok nagy felbontású nyomkövetése, még erősen fényvisszaverő és csillogó háttéren is szükségtelenné teszi a matt kontrasztszalagot.
PGV - High immunityNagyfokú védettség a környezeti fényekkel, szennyeződésekkel és sérülésekkel szemben
A széles letapogatóablak és a 2D adatmátrix technológia zökkenőmentes navigálást biztosít a sérült vagy piszkos szalagon is, és könnyen kezeli a fordulókat és szűk kanyarokat.

Könnyen telepíthető, egyszerűen kezelhető

PGV - Plug-and-play PLC integrationPlug-and-play PLC-integráció
Az integrált interfész a legtöbb szabványos terepi buszhoz és folyamatvezérlő rendszerhez plug-and-play csatlakoztathatóságot nyújt.
PGV - Compact and robustKompakt és robusztus megoldás
A kompakt kialakítás a legkisebb vezető nélküli szállítási rendszerek vezérlését is lehetővé teszi. A PGV mechanikai szilárdsága és IP67 besorolása révén kültéri használatra is alkalmas.

A PGV sokoldalú alkalmazásai

Pozícióirányított képalkotás
Pozícióirányított képalkotás

A „pozícióirányított képalkotás” tökéletes megoldás az automatikus irányítású járművek számára a következő területeken:

  • Intralogisztika
  • Anyagmozgatás
  • Járműipar 
  • Nyomda- és papíripar
  • Egészségügyi ellátás
  • Sok más terület

e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön rendszeresen az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás
amplify – A Pepperl+Fuchs magazin

Fedezze fel online magazinunkat! Izgalmas sikersztorik, alkalmazástechnikai beszámolók, interjúk és regionális hírek várnak Önre.

A safePXV és a safePGV abszolút pozicionáló rendszerek

Az új abszolút pozicionáló safePXV és safePGV rendszerek most először egyetlen érzékelő alkalmazásával érik el a „SIL 3/ PL e” biztonsági szintet…