Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

A VB14N-T vonalkódolvasó optimális beazonosítást tesz lehetővé a mélyhűtött raktárakban


A fagyasztott élelmiszereket tároló mélyhűtött raktárakban a termékeket tálcákon szállítják.

Az alkalmazás

Kompakt kialakítása révén a VB14NT vonalkódolvasó szűkös helyeken is használható.
Kompakt kialakítása révén a VB14NT vonalkódolvasó szűkös helyeken is használható.

Az élelmiszeriparban a megszakítatlan hűtőlánc elengedhetetlen a termékminőség szempontjából. Az országos élelmiszerjogi előírások a hűtőlánc teljes hosszában 18 °C-nál alacsonyabb tárolási hőmérsékletet követelnek meg fagyasztott termékek esetében. Mindez magas követelményeket támaszt a mélyhűtött raktárakban található érzékelőkkel szemben. Ahhoz, hogy elérhessék végső céljukat, a fagyasztott termékek megbízható beazonosítását még igen alacsony hőmérséklet mellett is biztosítani kell.


A cél

A fagyasztott élelmiszereket tároló mélyhűtött raktárakban a termékeket tálcákon szállítják. A tálcákon lévő vonalkódok lehetővé teszik az áruk beazonosítását és a szállítást a rendelések további begyűjtése céljából. Ehhez a vonalkódolvasóknak nagyon alacsony hőmérséklet mellett is gyorsan és megbízhatóan kell működniük. A hőmérséklet szintén negatívan befolyásolhatja a kódok olvashatóságát. A minimális hibaráta és a gyors átfutás érdekében biztosítani kell a nehezen olvasható kódok megbízható felismerését – még nagy sebesség mellett is.


A megoldás

A VB14N-T vonalkódolvasó akár -35 °C-os hőmérséklethez lett tervezve.
A VB14N-T vonalkódolvasó akár -35 °C-os hőmérséklethez lett tervezve.

A VB14N-T beépített fűtővel van felszerelve, melynek köszönhetően a -35 °C és +45 °C közötti hőmérsékleteknek is ellenáll. Maximum 20 perces bemelegedési ideje révén gyorsan használatra kész, és csökkentett, legfeljebb 9,6 W-os energiafogyasztást kínál. A vonalkódolvasó nagy teljesítményű optikája és kódrekonstrukciós technológiája nagyfokú megbízhatóságot tesz lehetővé a nehezen felismerhető kódok olvasásakor. A kompakt kialakítás szűkös helyeken is lehetővé teszi a telepítést.


Az előnyök

A nagysebességű kapcsolatnak köszönhetően akár 32 készülék köthető hálózatba. Ez lehetővé teszi több vonalkód egyidejű érzékelését, amelyek különböző helyeken is lehetnek. A vonalkódolvasó funkciógombbal és LED-ekkel rendelkezik a konfiguráció, a vonalkód-betanítás és a tesztelés támogatására. A működés során a LED-ek információt nyújtanak az olvasás állapotáról. A mellékelt számítógépes szoftver könnyű konfigurációt tesz lehetővé.


Rövid áttekintés

  • Beépített fűtő alacsony hőmérsékletek melletti használatra akár -35 °C-ig
  • Megbízható olvasási teljesítmény még kis kontrasztú vonalkódok esetén is
  • Lerövidített üzembe helyezés a gyors belemelegedési fázis révén
  • Hatékony megoldás csökkentett energiafogyasztással
  • Kompakt kialakítás a szűkös helyeken történő telepítéshez

e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön rendszeresen az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás
amplify – A Pepperl+Fuchs magazin

Fedezze fel online magazinunkat! Izgalmas sikersztorik, alkalmazástechnikai beszámolók, interjúk és regionális hírek várnak Önre.