Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Raktárkezelés fotoelektromos érzékelőkkel

Megbízható termékkövetés ML17 fotoelektromos érzékelő használatával

Az alkalmazás

Az akár 10 000 négyzetméter alapterületű raktározási központok olyanok, mint a kisvárosok. Ezekben mérföldnyi hosszúságú szállítószalagok szállítják a készletet raktározáshoz és szállításhoz, míg az intelligens irányítási rendszerek irányítják az anyagáramlását. Megbízható készletkövetés nélkül az áruk nem szállíthatók időben.


A cél

A raktári folyamatok hatékony és eredményes működésének biztosítása érdekében az árukat mindig nyomon kell követni. Ennek megvalósításához elengedhetetlen a megbízható érzékelési technológia.


A megoldás

ML17 fotoelektromos érzékelő
ML17 fotoelektromos érzékelő

A Pepperl+Fuchs kompakt ML17 fotoelektromos érzékelői egymástól néhány méter távolságra vannak felszerelve minden egyes szállítószalagra, és megbízhatóan követik a termék mozgását az egész raktárban. Az ML17 18 mm-es menetes orral és furatokkal rendelkezik a felületre történő felszereléshez. Az ML17 29,3 mm-nél kisebb mélységű érzékelő, mint a legtöbb 18 mm-es hengeres érzékelő. Így tökéletesen illik alacsony helyigényű alkalmazásokhoz. A négy különböző érzékelési mód, beleértve a visszaverődő és a háttérelnyomó verziókat, további rugalmasságot biztosít, a 4 az 1-ben kimenet pedig egyszerűbbé teszi a beszerelést, mivel lehet NPN vagy PNP változatú.
 

Műszaki jellemzők:

  • Kompakt ház
  • 360°-os jól látható LED-ek
  • 4 az 1-ben kimenet (ellenütemű)
  • IP67 védettségosztályozás
  • Kábel, gyorsan leválasztható M8 vagy M12 opcióval

Az előnyök

Kivételes ár-teljesítmény arányával az ML17 fotoelektromos érzékelő tökéletes azon piacok és iparágak számára, ahol megbízható, olcsó érzékelőre van szükség. Mivel 4 az 1-ben kimenettel rendelkezik, nincs szükség egyedi PNP- vagy NPN-verziók raktározására. Az ML17 tökéletes azokhoz az alkalmazásokhoz, ahol a hely csak korlátozottan áll rendelkezésre.


Rövid áttekintés

  • Univerzális házkialakítási stílus
  • Kivételes ár-teljesítmény arány
  • Rugalmas működés
  • Változatos érzékelési módok

e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás
amplify – A Pepperl+Fuchs magazin

Fedezze fel online magazinunkat! Izgalmas sikersztorik, alkalmazástechnikai beszámolók, interjúk és regionális hírek várnak Önre.