Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Vezeték nélküli megoldások

WirelessHART hálózatok folyamatautomatizáláshoz

A vezeték nélküli kommunikáció egyre nagyobb teret nyer az automatizálási alkalmazásokban. A folyamatautomatizálásban nem az adatok mennyisége jelenti a kihívást, hanem az áthidalandó távolságok. Minden olyan esetben, amikor a gyár épületszerkezete nem teszi lehetővé a hagyományos vezetékezést, csak a terep gyakori látogatásával lehet hozzáférni az értékekhez.

A WirelessHART költséghatékony megoldást kínál. A mért értékek állandó rendszerességgel elérhetővé válnak, ami elősegíti a feldolgozóüzemek minőségjavulását és gazdaságosabb működését.

A WirelessHART alapú hálózatokban, minden résztvevő eszköz egyidejűleg működik jel forrásként és ismétlőként. Az egyes jeleknek a hálózat egészére kiterjedő átvitele és továbbítása széles hálózati struktúrát tesz lehetővé.

WirelessHART termékek a Pepperl+Fuchstól.

A Pepperl+Fuchs több olyan modult is kínál, amely vezeték nélküli hálózattal kapcsol érzékelőketvezérlőrendszerekhez vagy eszközkezelő rendszerekhez. Ezek a WirelessHART termékek anélkül teszik lehetővé a különböző gyártóktól származó terepi eszközök telepítését, hogy az további vezetékezést vagy költségeket vonna maga után. A megbízható és zavartalan kommunikációt az alábbi alkotóelemek biztosítják.

   


WirelessHART BULLET átalakító

A BULLET a piacon kapható egyetlen robbanásbiztos (Ex d) házban elhelyezett WirelessHART átalakító. Nem kell mást tennie, mint csatlakoztatni a BULLETet terepi eszközéhez a hatékony, vezeték nélküli jelátvitelhez.