Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Hálózati komponensek

A számítógépes hálózat felépítésétől függően további hálózati eszközökre vagy hálózati összetevőkre van szükség a VisuNet eszközök közötti interakció engedélyezéséhez a számítógépes hálózaton belül. Idetartoznak a vezetékek, csatlakozók, kábelek, valamint a kapcsolók és átalakítók.

A Pepperl+Fuchs számos olyan hálózati összetevőt kínál, amelyek tökéletesen összeillenek a VisuNet termékekkel, és lehetővé teszik a VisuNet kezelői állomások kommunikációját. A portfólió többek között olyan átalakítókat tartalmaz, amelyek a fényjeleket elektromos jelekké alakítva még robbanásveszélyes területeken is lehetővé teszik az optikai kábelek használatát. A megfelelő kiegészítő kábeleket közvetlenül az előkonfigurált interfészekhez csatlakoztathatja.


Az átfogó tesztelésnek és minősítéseknek köszönhetően a Pepperl+Fuchs tanúsított hálózati összetevői gyorsan és egyszerűen integrálhatók a meglévő hálózatba plug-and-play kapcsolaton keresztül. Az IP66 szintű védelemmel az alkatrészek különösen robusztusak, és alkalmasak a robbanásveszélyes területeken való használatra.