Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Univerzális bemenet/kimenet

A Pepperl+Fuchs az FB rendszer távoli I/O megoldásának részeként egy 4 csatornás , univerzális be- és kimeneti modult kínál Ex i vagy Ex e csatlakozókkal Zóna 1 robbanásveszélyes területeken való használatra. Ezzel a modullal a felhasználók rendkívül rugalmasmegoldást kapnak olyan alkalmazásokhoz, mint a nyomástávadók, az áramlásadók, a nyomáskülönbség-adók, a szintadók és szabályozó szelepek, I/P átalakítók vagy helyi kijelzők.

Mind a négy csatorna egymástól függetlenül paraméterezhető és működtethető AI-ként vagy AO-ként. Analóg bemenetek és kimenetek kombinációja is lehetséges. LED-ek jelzik az egyes csatornák állapotát. A fehér LED-ek az aktuális üzemmódot mutatják. Az FB távoli I/O univerzális bemeneti/kimeneti modulok üzem közben cserélhetők, ami lehetővé teszi a modulok gyors és egyszerű cseréjét időigényes rendszerleállások nélkül. További időmegtakarítást jelent a csatornabeállítások automatikus letöltése a cseremodulra.

A modulok támogatják a vezetékszakadás-észlelést és a rövidzárlat-észlelést. A galvanikus leválasztás elkülöníti a gyújtószikramentes jeleket a busztól és a táptól.