Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Érzékelők+forgó jeladók

Az AS-Interfészhez közvetlen módon csatlakoztatható induktív és fotoelektromos érzékelők, valamint forgó jeladók többféle változatban érhetők el. Az integrált AS-Interfész chippel rendelkező érzékelők jelentős előnyöket biztosítanak, többek között önfelügyeletet, továbbfejlesztett diagnosztikát (például hibajelzés) vagy az érzékelőkhöz történő paraméter-hozzárendelést (például N.O. /N.C. üzemmód). A V2.1 specifikáció szerint épített érzékelők legfeljebb 62 érzékelő csatlakoztatását teszik lehetővé hálózatonként.


Induktív AS-Interfész érzékelők

Induktív érzékelők AS-Interfészhez
Induktív érzékelők AS-Interfészhez

Az induktív AS-Interfész érzékelők különböző kialakításokban érhetők el:

  • Hengeres M12 és M30 érzékelők, süllyesztett és nem süllyesztett változatokban

VariKont L induktív érzékelők AS-Interfészhez
VariKont L induktív érzékelők AS-Interfészhez
  • VariKont L

Ez a változat szerszámok nélkül telepíthető, a 4 sarkában található LED-ek pedig a kapcsolási állapotot és az üzemi feszültséget jelzik. A LED-ek minden irányból jól láthatók.


Forgó jeladók

Abszolút forgó jeladók
Abszolút forgó jeladók
Az abszolút forgó jeladókat számos pozicionáló alkalmazásban használják. A nagy sebességű, multislave-megoldásos, 4 darab AS-Interfész chippel rendelkező eszköz egyetlen hálózati ciklus alatt képes 16 bites pozícióértékeket frissíteni, és ezeket a pozícióértéket egy magasabb szintű hálózat vagy egy PLC-olvasó kártya felé továbbítani.

Ingyenes letöltés: Tanulmány a TCP-alapú kommunikációs protokollokról (PDF)

Ebben az ingyenes PDF tanulmányban összehasonlítjuk a különböző TCP-alapú kommunikációs protokollok (AMQP, OPC UA, MQTT, REST API), amelyek kimagaslanak a mezőnyből és amiket az IIoT-t és az Ipar 4.0-t lehetővé tevő technológiaként tartanak számon. Töltse le ingyenesen most!

AS-Interfész termékkínálat

Tekintse meg az AS-Interfész termékek teljes választékát!